הבת שלי בת חצי שנה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ובשבוע הבא אני חוזרת לעבודה. היא עדיין קמה בלילה כל שעתיים בערך ,אני לוקחת אותה אליי נותנת לה ציצי היא נרדמת ואני מחזירה אותה למיטה שלה, ככה בערך 3 פעמים בלילה.עכשיו שחוזרת לעבודה רוצה להפסיק את ההתעוררויות הללו.מה ניתן לעשות? במקום ציצי הרם הורד מספר לילות וזה יסתדר?
1 תגובות
עמוד 1
  • האם בתך נרדמת בתחילת הלילה גם תוך כדי הנקה?
    אם כן, זו הסיבה שהיא מתעוררת להנקה בלילה, כי זו הדרך שבה היא יודעת להירדם (וכל התינוקות מתעוררים בלילה).
    תתחילי בללמד אותה להירדם בלי תלות בהנקה כלומר תניקי אותה ותנתקי אותה כשאת רואה שהיא מתחילה לנמנם, ואז תעזרי לה להירדם במיטה עם ליטוף ומגע כשאת לידה, עד שתירדם.

איילת רוזן ישראלי
    יועצת שינה ומנחת הורים
    הורים באור טבעי
    052-8875081
    מייל: [email protected]
    אתר: www.horimtv.com
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה