בוכה לאחר אוכל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • התינוק שלי בן חודש ושבוע עד אתמול אכל סימילאק ואתמול הרופא החליף לו את האוכל לאנפמיל AR, הסיבה לכך: שעד היום הוא אכל בסדר, פליטות ממש קטנות ופתאום לפני 5 ימים התחיל לצרוח ממש לאחר מתן הארוחה ממש בסיומה בכי היסטרי שבא והולך במשך חצי שעה כמעט ואז פליטה או הקאה שגם יוצאת מהאף מידי פעם . זה קרה בהתחלה פעם ביום ואתמול היה השיא היה כמה פעמים ביום אך בלילה לא קורה בכלל, אתמול החלפתי לאנפמיל אוכל עם מרשם- אז הפסיק לפלוט אבל עדיין בוכה לאחר האוכל (פחות זמן) - הבכי לא מרעב!!! הוא עולה יפה במשקל אין חום הרופא אמר שהוא מבחינה פיזית נראה בסדר גמור הלכתי לרופא אתמול 3 פעמים אז כבר מחוסר ברירה נראה לי נתן לי הפנייה למיון למרות שהוא חושב שזה ריפלוקס או גזים קוליק...אני ממש לא רוצה לקחת למיון כל עוד הוא לא מקיא וללא חום. אך דואגת מאוד כשזה קורה לו... אגב ישן בלילה ממש טוב 5 שעות רצופות קם אוכל וחוזר לישון הבעיה מופיע ביום. עזרה בבקשה
4 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי זה סוג של הגזים . פשוט להחזיק אותו יותר לגרפס ופחות להזיז אותו . היתה לנו תקופה קצרה של פליטות מרובות . אולי להכיל במנות קטנות יותר .
    Free image hosting by
    htt
  • לפי התיאורים שלך זה אלרגיה לחלב או לקטוז.
    תנסי להחליף לו לתחליף ללא לקטוז או לרגישים לחלב.

רק בריאות

• לשני הילדים שלי היה ריפלוקס.
    לקטן היה גם ריפלוקס וגם רגישות לחלב, עברנו מהנקה לאנפמיל ואחר כל לנוטרמיגן ( אוכל לילדים מאוד רגישים ) היינו מוסיפים לנוטרמיגן גם קורנפלור כדי להתמודד עם בעיית הריפלוקס וגם שני הבנים שלי קיבלו זנטק שזו תרופה מהופכת חומצה לבסיס ומונעת את הצריבה כתוצאה מהריפלוקס.
    הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
    "I see your ture colors shining through
    I see your true colors and that's why I love you
    So don't be afraid to let them show
    Your true colors are beautiful like a rainbow"
    (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )

• כדי לדעת אם זה באמת ריפלוקס והאינפמיל עוזר את צריכה לחכות שבועיים.
    כי ברגע שהאוכל עולה בריפלוקס הוא גורם לכוויות בוושט, אז עכשיו אומנם האינפמיל עוזר ואין צרבות אבל לוקח לכוויות בערך שבועיים להחלים.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה