תינוק בן שבועיים שלא רוצה לינוק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב.
    ילדתי לפני שבועיים. בביהח התינוק שלי ינק מהשד וגם קיבל תוספת מבקבוק. בימים הראשונים בבית נתתי לו בעיקר בקבוק וכעת מסרב בתוקף לינוק מהשד. מה עושים? אני שואבת לו חלב והוא אוכל אותו מבקבוק אך מסרב בתוקף לינוק. ( כשאני מצמידה אותו לשד הוא בוכה ולא מוכן לינוק עד שלבסוף אני נשברת ונותנת לו בקבוק..)
    אשמח לדעת מה לעשות כי אני מעוניינת מאוד להניק :-)
    תודה מראש, אמא טרייה!
1 תגובות
עמוד 1
  • מזל טוב אמא טרייה :)
    נסי להניח אותו בלי קשר לארוות על השד כשהוא לבוש רק עם טיטול ואת ללא חולצה . כמה שיותר מגע של עור לעור במהלך היום .לפני ארוחותאחרי במהלך ...
    במקביל הזמיני מדריכת הנקה הבתה שתלווה אותך בהליך ותיתן לך אלטרנטיבות להאכלה מבקבוק . יכולה לנסו גם להניק עם פטמתסיליקון לפעמים זה מאוד עוזר . רק שימי לב שאכן הוא מצליח לחלוב את השד ולקבל חלב . עדכני אותנו

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה