כמה שאלות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום, סליחה על האורך ותודה מראש!
    אני בת 28, כשנה וחצי אחרי הטיפול האחרון של ivf, אחרי הריון (רשמית שישי) שהסתיים בלידת תינוק ראשון, בן כשנה כרגע.
    אני רוצה לחזור לטיפולים, ויש לי 6 ביציות מוקפאות בסביבות שלב הבלוטיסט (הקפיאו סביב היום החמישי שישי).
    עד היום לא קיבלתי מחזור, הנקתי עד גיל 11 חודשים בערך וכל התקופה עד עכשיו אני על גלולות "סרזט" למניעה.(אמרו לי שאולי בגללם לא קיבלתי מחזור עד עכשיו... לא שאני מקטרת על זה..:-))
    במרפאה אמרו לי שאני צריכה להחליף לכדורי "פמינט" ולקחת אותם שבועיים, אחרי שאפסיק אקבל מחזור לאחר מספר ימים, וביום השני למחזור להגיע למרפאה לבדיקות דם ואולטרסאונד, להתחלת התהליך.

השאלות שלי הן:
    עכשיו ראיתי שכדורי הפמינט מגיעים בחפיסה של 21 כדורים, ואילו במרפאה אמרו לי לקחת אותם רק שבועיים ואז לבצע הפסקה (ז"א 14 יום לא?!)
    1. האם זה הגיוני בכלל לקצר את משך השימוש של הכדורים ל-14 יום כדי לקבל מחזור מוקדם יותר?
    2. האם זה יעבוד או שצריך לקחת את הכדורים כל ה- 21 יום כדי לקבל מחזור?
    3. יש צורך לברר שוב במרפאה אולי הייתה טעות?
    4. האם יש אפשרות לבקש שיבדקו מראש את מין העוברים לפני ההחזרה? (הבנתי שצריך וועדה מיוחדת ושזה לא מקובל אלא במקרים מיוחדים, האם יש מקום לנסות לבקש?)
    5. האם עובר מוקפא פחות טוב מעובר טרי מבחינת מומים וסיכויי קליטה להריון וכו'? (סביבות שלב הבלוטיסט)
    6. כמה זמן אורך בד"כ תהליך של החזרת עוברים מוקפאים? (עד עכשיו עברתי רק תוכניות של שאיבות והחזרות ללא מוקפאים)
    תודה רבה וסליחה על ההפצצה בשאלות!
    אני חוזרת עם המון אי וודאות לתהליך, וכל ה"דמויות" הקבועות במרפאה גם התחלפו מאז שהייתי שם, אז קשה לי יותר לקבל תשובות ברורות.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    1. כן זה הגיוני
    2. כן זה יעבוד
    3. לא היתה טעות
    4. בהחלט לא
    5. לא פחות טוב
    6. בערך שבועיים

בהצלחה!

ד"ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה