היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי ליהי הקטנה בת 4 וחצי חודשים יונקת כל שעתיים וחצי לפעמים דורשת כבר אחרי שעתיים אני מנסה למשוך אותה אבל זה בדרך כלל מלווה בצרחות והשתוללות.. מה עושים? אין לי כוחות כבר.. היא אוכלת מצד אחד ומתנתקת בעצמה תמיד אני בודקת ורואה שעדיין יש חלב בשד כשהיא מסיימת ניסיתי היום גם לתת מהצד השני.. לקחה טיפה והפסיקה והיתה שוב רעבה אחרי שעתיים..
מה עושים? אני על סף ייאוש מההנקה. מרגישה שזה ממש כולא אותי
3 תגובות
עמוד 1
היי יקירה :) מבינה בהחלט לליבך, זכרי שמתחילים ימים חמים והיא גם צמאה . נסי להעשיר מעט את החלב בשומן , איכלי חצי אבוקדו ביום , 2כפות טחינה , ו2 כפות שמן זית . ליום . כשאת מתחילה להניק , נסי לסחוט מעט את השד לפני ההנקה על מנת שהיא תתחיל לאכול ישר מחלב שמן יותר . כמה היא עולה במשקל ? היא נינוחה במהלך היום בסהכ? עדכני אותנו :) ותתיחילי טעימות אפשר כבר
ליהי סופרין, N.D מדריכת הכנה ללידה והנקה
היי יקירה :) מבינה בהחלט לליבך, זכרי שמתחילים ימים חמים והיא גם צמאה . נסי להעשיר מעט את החלב בשומן , איכלי חצי אבוקדו ביום , 2כפות טחינה , ו2 כפות שמן זית . ליום . כשאת מתחילה להניק , נסי לסחוט מעט את השד לפני ההנקה על מנת שהיא תתחיל לאכול ישר מחלב שמן יותר . כמה היא עולה במשקל ? היא נינוחה במהלך היום בסהכ? עדכני אותנו :) ותתיחילי טעימות אפשר כבר
ליהי סופרין, N.D מדריכת הכנה ללידה והנקה
הייתי מציעה לך לשתות הרבה מים) , אצלי ממש הרגשתי מתי שתיתי כמו שצריך באותו יום ומתי לא.
אני מצרפת לך קישור על נושא המים והנקה (כאן רשום שההמלצה היא 3 ליטר ביום)