חלב שהולך ונגמר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב
    בתי בת 9 חודשים עוד מספר ימים יונקת ואוכלת מוצקים מגיל חצי שנה.
    כשהגיעה לגיל 5 חודשים התחילה לקום בוכה פעמים רבות בלילה (מה שלא היה בכלל קודם לכן) ובעקבות כך התחלתי לתת לה לפני השינה בקבוק של מטרנה עם דייסה וכתוצאה מכך חזרה לישון לילה שלם וקמה בין 5 ל-6 בבוקר לינוק שוב כמו שהיה בעבר.
    הבעיה החלה כאשר בתי התחילה לאכול מוצקים בצורה קבועה ואז כמות החלב התחילה לרדת בהדרגה עד למצב הנוכחי שהחל מלפני שבוע שהתחלתי לקחת תמצית של חילבה על מנת שלא יפסיק לי החלב לגמרי, (ממש הרגשתי שכבר אין לי חלב ואפילו בבוקר אחרי שכל הלילה היא אינה ינקה קמתי עם שד חצי מרוקן).
    בשבוע האחרון מאז שהתחיל כל הלחץ הזה שהחלב נגמר התחלתי לשים אותה הרבה יותר על השד במשך היום אבל הבעיה היא שהיא יונקת יפה רק בשעות הבוקר והצהריים מתי שיש יותר חלב והשד מרגיש יותר מלא וברגע שהוא מתחיל להתרוקן (בערך בסביבות השעה 4 בצהריים) היא כבר לא רוצה כל כך לינוק.
    חשוב לי להוסיף שמאז ומתמיד הייתה לה העדפה לינוק יותר משד שמאל ובחודש וחצי האחרונים היא ממש מסרבת לינוק מהצד הימני ומסכימה לינוק ממנו רק בשעות הבוקר שיש יותר חלב, כך נוצר מצב שהשד הימני "בשימוש" רק בשעות הבוקר ועד הבוקר שלמחרת הוא אינו פעיל... נראה גם שהגוף התרגל לעניין ואין לי מצבים יותר שהשד מלא בחלב (רק בבוקר לפני ההנקה הראשונה).

עוד חשוב לי לציין שבתי לא עולה הרבה במשקלה, כיום שוקלת 7 קילו ובגיל 5 חודשים שקלה 5.830 אף על פי שנראה כי אוכלת יפה מאוד במהלך היום.
    אני ממש עצובה מכל המצב הזה שכן מאוד מאוד חשוב לי להמשיך להניק אותה ואני ממש כבר לא יודעת מה לעשות על מנת שאוכל לחזור שוב לימי השפע שהיו בעבר.... אשמח מאוד אם תוכלי לעזור לי,
    תודה, מור.
1 תגובות
עמוד 1
  • היי מור

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה