מפחדת... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עד היום בעלי היה איתי בבית. ממחר אני לבד. זה הגיוני שאני מפחדת? ילד שלישי כבר...

האמת היא שמה שהכי "מפחיד" אותי זה הסדר יום שלו. הוא אוכל ואז הוא נרדם ישר ואז אחרי שעה וחצי בערך מתחיל לבכות ונרגע רק על הידיים. זה אומר שיותר מחצי יום אני מבלה איתו על הידיים כדי שהוא יוכל לאכול כל 3 שעות ולא כל שעה וחצי.

עצות מישהי?

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
8 תגובות
עמוד 1
  • להחליף תחליפי חלב או בקבוק נשמע שזה גזים

]

• מנשא..
    אני עשיתי שבוע שעבר מקלחות לבנות עם מנשא עליי..
  • עם דור היתי מסתובבת הרבה עם מנשא גם בבית וגם בחוץ

• בצדק! זה מובן החשש הזה!
    קחי הרבה אוויר לנשימה, תכיני לעצמך כריכים/חטיפים (או יותר נכון תבקשי מירון שיכין..)
    ומנשא פותר הכל!
    (וגם טיול בחוץ עוזר)
    בהצלחה!

• מצטרפת למה שאמרו וגם אפשר להעזר העוד מעגלי תמיכה. אמא אחות חברה שכנה תתפלאי כמה אנשים את מכירה וכמה אנשים שמחים לדעת שהם עוזרים למישהו
  • טוב דניאל רק שני אבל גם חששתי . את האמת לא המתנתי לגזים אלא מרגי שחזרנו הביתה התחלנו לפני כל ארוחה סימיקול לפי המלצת הרופאה שלנו , בדיוק כמו שהיה עם בני . עוד בבית חולים נמליצו לי להרים אותן לגרפס גם באמצע הארוחה כי הוא היה נתפס לבקבוק כמו שואה אבק .לשחר מוצץ בעדינות להרים ואז לתת שוב .
    אולי לחתל אותו כלות - ככה ממליצים - לנו ממש לא עזר . אבל הם גודלים ממש מהר .
    Free image hosting by
    htt
  • למה להאכיל כל שלוש שעות?? הוא פיצי פיצי
  • קודם כל - מזל טוב :)

אני ב"ה אמא ל-4 קטנטנים וגם לי היו (ועדיין יש) המון חששות כאלו!
    בעלי חוזר כל ערב מאוחר, אחרי שהילדים כבר ישנים.

כמה טיפים שלמדתי על בשרי -
    - תהיי רגועה... אני יודעת שקל להגיד וקשה ליישם, אבל בכל זאת...
    - לא יקרה כלום אם הקטן יבכה כמה שניות. בזמן המקלחות הקטן שלי בוכה. מאוד קשה לי לשמוע את זה, ולפעמים אני בוכה יחד איתו. אבל אני כל הזמן אומרת לעצמי שזה לא נורא וזה באמת רק כמה שניות.
    - צאי לגינה או סתם לשבת בחוץ. הקטן שלי נרגע כך מאוד מהר והגדולים משחקים להם מאוד יפה. תענוג לראות!
    - אל תתביישי לבקש עזרה מהשכנה / חברה / נערה שאת מכירה. בשבועות הראשונים הייתי קוראת לשכנה בזמן המקלחות.
    - סוד קטן: יש לי במקרר כמה קוביות שוקולד ובכל פעם שכולם בוכים יחד. אני סופרת עד 3, אוכלת קוביית שוקולד, נרגעת ואז נגשת אליהם. זה עוזר פלאים!!! תוך שניה כולם חוזרים לחייך (וגם אני :) )

עידוד קטן - ככל שהזמן עובר זה נהיה קל וכיף יותר!
    בסוף היום, כשבעלי חוזר הביתה ואומר לי "כל הכבוד" - אין סיפוק גדול מזה...

בקיצור - מאחלת לך לגדל את שלושתם מתוך נחת, בריאות והמון שמחה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה