תזונה אחרי לידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני שבועיים אחרי לידה, מניקה מלא . התינוקות מראה סימני אי נוחות בשעות הערב שמלווים בבכי, התכווצות, נהיית אדומה כל זה נמשך בערך 3 שעות והסבירו לי שזה כנראה גזים/קוליק.
    אני מבינה שאני צריכה להקפיד עכשיו על כל מה שאני אוכלת כי זה עובר בחלב. אשמח להנחיות מה כדאי לאכול ומה יש להוריד. כנ"ל לגבי כמה קפה מומלץ, האם מותר לשתות יין מידי פעם?
    תודה!

בריאות ואהבה!
4 תגובות
עמוד 1
  • היי, זה באמת הגיל של הגזים...
    אצלי האוכל פחות השפיע על הגזים אבל יודעת על כאלו שכן השפיע .
    תנסי להמנע ממוגזים, מקטניות (בעיקר חומוס ושעועית) ומוצרי חלב.
    קפה לא כדאי כשאת מניקה, בלי לקשר לגזים וגם יין תשתדלי מעט ולעיתים רחוקות כי הבנתי שזה עובר בקלות בחלב אם.

את צריכה לעשות את זה בשיטת ניסוי וטעיה והכי חשוב שאם את מניקה, למרות שאת מפחיתה מאכלים, תקפידי לאכול בריא ומאוזן ולשתות הרבה, כדי לא לפגוע בייצור החלב...

בהצלחה!
  • תודה על התגובה.
    שלב ראשון הורדתי קיטניות וחלב נראה איך זה ישפיע. הבנתי שאפשר גם לעשות עיסויי מישהי יודעת איך באיזה שיטה?

בריאות ואהבה!
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי donnaK

תודה על התגובה.
    שלב ראשון הורדתי קיטניות וחלב נראה איך זה ישפיע. הבנתי שאפשר גם לעשות עיסויי מישהי יודעת איך באיזה שיטה?

בריאות ואהבה!

עיסוי באמת מזרז את העיכול ועוזר לקטנים קצת. תקני שמן ותעסי אותה. יש קורסים גם לעיסוי תינוקות אם את רוצה ממש להיות מקצועית.
    תנסי לתת לה גם גרפווטר. לנו זה דיי הקל על תקופת הגזים וזה בעצם טבעי (יש בזה שומר ואניס) שהם ייעודיים נגד גזים. לגביי האוכל אומרים שזה משפיע, אבל אני לא בטוחה עד כמה זה נכון. זה מאוד משתנה מתינוק לתינוק. תנסי לעשות ניסוי וטעיה ותראי איך זה עובד אצל הקטנה שלך... מה שבטוח, בלי חומוס :)
  • תודה מיכל.
    התחלתי עם גרפווטר ובאמת עוזר!

בריאות ואהבה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה