מה מותר ומה אסור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום, אני בשבוע 15 וקצת מבולבלת לגבי מה מותר ומה אסור אשמח אם תוכלי לעזור לי.

    1. סושי - שאני מכינה בבית צמחוני כמובן - מותר ? כי קראתי איפשהו שאצה זה גם לא טוב....

    2. נקניק סלאמי וכאלה... מותר ?

    3. גבינת פטה - קראתי איפשהו שאסור....

    4. קולה רגילה או קולה זירו

    המון המון תודה !!
11 תגובות
עמוד 1
  • סושי אסור גם אם את מכינה אותו בבית.
    נקניק/פסטרמה גם אסור. אלא אם כן את שמה אותם על מחבת והם מעלים אדים.
    אבל עדין זה לא מומלץ.
    גבינת פטה אין שום בעיה עם זה.
    קולה רגילה/זירו - עדיף כמה שפחות להמנע מקפאין.

    בהצלחה!
  • תודה מתוקה :)
  • לגבי הגבינה .. צריכה להיות גבינה מפוסטרת

  • היי לגבי סושי אם את מכינה בבית את יכולה להשתמש בדפי אורז\טופו במקום אצה
    ואז הכל בסדר זה ירק+אורז+דף אורז
    טעים ממש!!!!
  • אוי מגניב !!!!! תודה רבה על הרעיון

    צריך לעשות משהו עם דפי האורז ? או ככה כמו שהם מגיעים ?
  • לטבול אותם לעשר שניות בקערת מים-אני מעלה את המתכון
    בהצלחה!!!!!!!!


  • מצרכים:

    מחצלת לגלגול סושי
    אורז לסושי (אני אוהבת של חברת אסיה)
    דפי אורז (של חברת אסיה)
    ירקות שאוהבים חתוכים לאורך
    חומץ אורז
    קערת מים להרטבת דפי האורז
    ?ההכנה

    להכין את האורז לפי ההוראות שעל גבי האריזה ולקרר לטמפרטורת החדר.
    להכין את כל הירקות - לקלוף ולחתוך לאורך.
    לטבול את דפי האורז בקערת המים בדיוק ל- 10 שניות (לספור מהר עד 10).
    להניח על המחצלת.
    בידיים רטובות לקחת מהאורז ולשטח על דף האורז. להשאיר מרווח של 2 ס"מ מכל הקצוות.
    לסדר בשליש הקרוב אלינו את הירקות לרוחב הדף.
    לקפל את הצדדים פנימה.
    להתחיל לגלגל את דף האורז בעזרת המחצלת וכל גלגול להדק היטב.
    להמשיך כך עד שמגלגלים את כל הדף.
    להכין כך את כל הכמות שרוצים.
    אפשר לחתוך מייד אבל עדיף לשים שעה במקרר ואז החיתוך נעשה קל יותר.
    לחתוך כל רול לחצי וכל חצי לשניים ואז כל רבע שוב לשניים. סה"כ מכל רול יוצאים 8 סושים.

    http://www.foodpage.co.il/סושי-מדפי-אורז/
  • הכל אסור למעט הפטה.
    איזה באסה להיות בהריון...
  • דרך אגב לגבי קולה-אפשר לשתות קולה -אני בשליש הראשון כשהקאתי והייתי כל הזמן בבחילות קולה זה מה שהציל אותי.השתדלתי לא לשתות יותר מידי אבל הרופא שלי אמר לי שזה בסדר.וחייתי על קולה וקרקרים.
    וחוץ מזה אפשר גם לשתות קפה פעם ביום.
    כמובן כשהכל צריך לעשות במינון נכון, ולא להעמיס על הגוף שלנו קפאין שמאט את היקשרות הברזל, לכן צריך לשמור על מינון נמוך-לא מזיק-מותר.
    לגבי גבינות-מותר כל עוד זה מפוסטר
    לגבי כל דבר שחי-אסור- אבל זה באמת שטויות יש מיליון מאכלים טעימים אחרים!
    צריך להנות מההיריון כמה שיותר להנות מהתקופה הקסומה הזאת ולא להסתכל על האיסורים אלא למצוא תחליפים טעימים ומשמחים!
    בהצלחה!!!!!
  • מותר חומץ לסלט?
  • גבינת פטה רק עם את שמה אות, על פיצה או בבורקס, זאת אומרת רק גבינה שעוברת אפיה (גבינות שנמצאות במים)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה