משאבה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    עוד יש לי קצת זמן עד הלידה, אבל אני מתחילה להתעניין ולעשות סקר שוק.
    אני רוצה להניק, ומרוב מוצרים באינטרנט התבלבלתי.

מה עדיף, משאבה ידנית או חשמלית?
    מה ההבדל?

תודה

4 תגובות
עמוד 1
  • היי..
    אני לא ליהי אבל אענה לך מניסיוני הקצר..
    יש לי גם ידנית של אוונט ולקחתי בהשאלה מיד שרה חשמלית
    אני מאוד אוהבת את החשמלית (של חברת ספקטרה) וממש מעדיפה אותה, השאיבה היא קלה ונוחה..
    הידנית זה יותר מאמץ אבל גם יכול להיות שאיבה יותר מהירה ואפקטיבית כי את קובעת את הקצב, היא גם מאוד קומפקטית ואם את צריכה ליציאה או נסיכה זה מאוד נוח שגם לא צריך לחפש שקע..

בכל מקרה, הייתי ממליצה לא לקנות לפני הלידה כי הרבה פעמים בלידה ראשונה לא מצליחים להמשיך עם ההנקה (למרות שאני מאמינה שאם מספיק רוצים כולן יכולות, וזה רק לוקח קצת זמן..)
    אם את קונה תקני את הידנית בקופת חולים היא עולה בערך 200
    חשמלית הייתי משכירה לפני שקונים הן לא זולות..
    גם ככה בדרך כלל לא שואבים הרבה בהתחלה

סורי שחפרתי
  • היי וברוכה הבאה :)קיבלת תשובה נהדרת מסופי היקרה !
    אוסיף ואומר שאכן אין טעם לקנות לפני הלידה אלא להתאים משאבה לצרכים לאחר הלידה .
    יש את האוונט החשמלית שהיא מצויינת וגם דומה לפעולה הידנית מכיון שמחכה את הקצב של היד . ויש את המשאבות לרכישה של מדלה ויש את הספקטרה ביד שרה. ועוד רבות . כשתלדי בשעה טובה תעדכני ונחשוב יחד :)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • תודה רבה לכן.

קצת מלחיץ אותי לא לקנות לפני הלידה.. אבל אתן יודעת מה אתן אומרות :)

אגב, כמה זה עולה בהשכרה ביד שרה?
    והאם זה היגייני לקחת משם?

• ההשאלה לא עולה רק פיקדון וערכת התחברות אישית משהו בין 50-120 שח . משאב נחמדה לא רעה .

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה