היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מי מכירה את התכנית של "בתי ספר של החופש הגדול"? מי רשמה את הילד/ה/ים? אפשר לשאול כמה זה עולה אצלכם? ומה זה כולל?
שרון שמש M.Sc פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T
16 תגובות
עמוד 1
אצלנו לא דיברו על זה - גם מי שרצה קייטנה בחודש יולי שילם כל השנה 100 שקל יותר, אז אני לא יודעת מה יהיה עם זה עם התוכנית החדשה של שי פירון
יעל, אמא של יונתן ואיתמר
אצלנו כבר העבירו פרטים בנושא לפני שבוע בערך.
התוכנית היא לכל יולי בין השעות 08:00-13:00
והסכום הוא 300 ₪ לכל החודש! לא כולל שישי.
ואם אני לא טועה זה כולל כריך ושתיה
אני מראשון רשמתי את שחר זה כל יום מ 8:00-13:00 עולה לנו 300 שקל בראשון ... זה תלוי באיזה עיר את. השנה זה בסימן איכות הסביבה וידידות ... יש להם ימי פעילות בתוך שטח בית ספר ויש עוד פעם אחת או יותר שלוקחים אותם לסיורים מחוץ לבית ספר. וזה כולל א.בוקר של כריך ושתיה
גם ברשדוד זה 300 ש"ח עד 21 ליולי . יש כריך + שתיה שזה כולל במחיר . יש 3 פעילויות מחוץ לבה"ס. Free image hosting by htt
גם אצלנו יש את זה!
300 ש"ח.
זה בהמשך לחוק החדש שדיברו עליו אם אתן זוכרות שמחייב לעשות לכיתות א'-ב' קייטנה מסובסדת ביולי..... פייס: ortal_hori
תודה על התשובות
שרוני מי שקובע את המחיר זה לא העריה אלא לפי דירוג הערים/ישובים על פי רמה סוציאו אקונומית שלהם . יש מקומות שזה בחינם . יש מקומות 300 ש"ח ש"ח . זה לכולם 21 יום ברוטו וזה כן מסובסד . Free image hosting by htt
אצלנו זה עולה 400 שח... כנראה שכשמצפינים האוויר יקר יותר במרכז ובשרון
שלום בנות!!!!! גם אצלינו זה קיים!! עד ה 21.7 לא כולל שישי משעה 8 עד 13 300 שח
ויש אפשרות לצהרון בתוספת תשלום...
אני שמחה לגור בישוב בו מספר המועסקים עולה על מספר הבלתי מועסקים. אם זה חלק מהקריטריונים לקביעת עלות ההשתתפות בפרויקט הזה, הרי שיש כאן טעות פטאלית בראיית חשיבות הפרויקט דווקא עבור אלו שנזקקים לו בשל היותם מועסקים ולא פנויים להיות עם ילדיהם 3 חודשים מלאים (כמובן עם לקחת בחשבון את חגי תשרי). וזה כל מה שאומר בעניין.
בכל מקרה גם 450 ש"ח וגם 300 ש"ח זה יחסית מחיר סמלי ביחס למה ששלמתי בשנה שעברה 2000 ש"ח לחודש . אז עוד 5 שבועות נראה מה עושים .מצד אחת אני בבית בחופשת לידה מצד שני אני עם התינוק קטנתיק והרבה פחות ניידת . נראה מה עושים .
צודקת. גם 300, ואפילו 450 זה לא סכום שלא ניתן לעמוד בו, בוודאי ביחס למחירים המופלצים של הקייטנות הפרטיות. בשנה שעברה שילמתי על קייטנת "אגד" כ - 1800 ₪ לשלשה שבועות. אין מה להשוות בין הסכומים. העניין הוא אחר. העניין הוא בהתיימרות של שר החינוך להעניק לילדי ארצנו חינוך בכל השנה, ללא עלות או כמעט ללא עלות. והעניין הופך קריטי במיוחד כפי שכתבתי קודם, לאמהות שאין באפשרותן לקחת חופש בן חודש או חודשיים רצופים. אני לא יודעת מה אתך, אבל אני אצטרך מחזור נוסף של קייטנה, שהוא בעלות המקסימלית שהשוק הפרטי מציע, קרי בעלות שבין 1600-1800 ₪ לעוד שלשה שבועות שיאפשרו לי לעבוד בצורה רגועה יחסית. וזה מה שמרגיז. שאם שר החינוך מתיימר, אז שלפחות הכוונה תהיה כזו שבאה למקסם את הסיוע לאנשים שבמיוחד זקוקים לה: אלו שמכספי עבודתם נגבים מירב המיסים במדינה הזו.
אצלנו גם 450. מה שמעצבן אצלנו זה שהיינו אמורים לשלם למי שמפעיל את הצהרון סה"כ של 2190 על חודש יולי. עכשיו אחרי החוק הזה זה יוצא 2050 ומסתיים ב28.7 במקום ב31.7 וגם פחות שעה ביום!!!!
מעצבן שהעיריות מנצלות את הדבר הזה לרווח (אצלנו העיריה מפעילה את הצהרון)
יעל, אמא של יונתן ואיתמר
אצלי השנה ספציפית אין בעיה כל כך גדולה כי אני הערכתי חופשת לידה על חשבוני . שנה הבא אמא שלי תהיה בבית כבכל מקרה היא התנדבה לשמור על דניאלי הקטנן עד סיפטמבר - אוקטובר שנה הבא . עד אז ה' גדול . האפרשים בגילאיים עוזרים קצת לתמרן על כל העסק הזה . אבל במקרה שלי זה בזכות ההורים שלי שלמרות שגרים רחוק עוזרים במה שרק יכולים . לא כספית אלא עם הילדים הכוונה . ככה לדוגמה בפסח הם טסו 8 ימים לברצלונה לקחנו את בני אתם לטיול (אנו רק שילמנו ונתנו כסף לשהיה שם ). אז 10 ימים היה לי שקט . כמה שבני יודע להסיק את עצמו גם ל יש גבול כמה הוא יכול לשבת או לטייל ברדיאוס של 20 ק"ם מהבית. Free image hosting by htt