היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז ככה... ביום שישי הלכנו לסופר. קנינו מאפים במאפיה ואכלתי לי שניים בדרך חזרה. פתאום היה לי ציר בשעה 8:47 (הסתכלתי על השעון על מנת לתזמן). בעלי אומר לי "מה זה? זה ציר ארוך" אז עניתי לו שלא רק שזה ציר ארוך אלא גם אני מרגישה את זה כואב גם למטה ולא רק בבטן. התלבטנו כמה דקות מה לעשות עם הקניות והחלטנו ללכת הביתה לשים לפחות את המוצרי חלב במקום.
בינתיים הצירים ממשיכים וכואבים. בעלי רץ למעלה עם המוצרי חלב ואני עומדת מחוץ לאוטו ומרגישה שמשהו נוטף לי על הרגל. מסמסת לאמא שלי שתיקח את הילדים מהגן/בית ספר ולשאר המשפחה שאני בדרך לחדר לידה, שמתי מגבת על המושב (למרות שלא היתה לי ירידת מים בבום) וכשבעלי חזר התחלנו את הנסיעה לבית חולים.
הנסיעה לבית החולים הרחוק בדר"כ כ10-15 דקות מביתנו לקחה נ-צ-ח אח"כ בעלי הוריד אותי נתתי את הפרטים בכניסה והגעתי לקבלה. כל הזמן הזה צירים כל 2 דקות כ-ו-א-ב-י-ם בדיעבד זה היה צירי לחץ. בקיצור, האחות אומרת לי לעשות פיפי בשביל סטיק (ויש בחוץ עוד תור) אז אמרתי לה שיש לי לחץ לקקי ושזו לידה שלישית אז היא הכניסה אותי לחדר בדיקה. היתה אחות די איטית שניסתה לחבר מוניטור ולבדוק פתיחה אבל לא הייתי מסוגלת לשכב. בסוף (שוב אחרי נצח) באה אחות אחרת יותר מנוסה ובדקה לי פתיחה בעמידה - לפחות 5 והראש בספינות - לחדר לידה. במהלך הצירים היתה לי בחילה רצינית בגלל המאפים ממקודם.
בחדר לידה קיבל אותי מיילד מקסים!!! הוא חיפש כסא כדי שאלד בכריעה - הוא ראה שאני בלידה, אבל זה לקח לו מלא זמן. בסוף אמר לי - תזרמי עם הגוף שלך - אם את מרגישה דחף ללחוץ תלחצי. בקיצור, עליתי על המיטה ולחצתי, בינתיים כנראה שהיו בעיות בדופק של איתן וזירזו אותי ללחוץ מהר. אחרי 4 לחיצות (2 בעזרת המיילד הנחמד) בשעה 10:05 יצא לאוויר העולם איתן
23 תגובות
עמוד 1
המון מזל טוב!! איזו לידה מהירה! שם יפה, תגדלו אותו בנחת !
תגדלו אותו בנחת איזה סיפור לידה
איזה לידה פצצה
מזל טוב!! איזו לידה מהירה וחלקה הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן. שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" } "I see your ture colors shining through I see your true colors and that's why I love you So don't be afraid to let them show Your true colors are beautiful like a rainbow" (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )
שוב - המון המון מזל טוב יקירתי
מזל טוב !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה סיפור לידה קליל ונעים ...תענוג לקרוא . והשם כמובן מהממם (כמו כל שמות ילדייך
מזל טוב
]
מזל טוב מותק!!! איזה כיף שזו חוויה חיובית..
ילדתי בתל השומר. עם איתמר לא כל כך המלצתי ללדת שם - עם איתן היתה לי חוויה אחרת לגמרי במהלך כל השהות.
יעל, אמא של יונתן ואיתמר
איזו לידה מדהימה! מזל טוב מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך! ---------------------------------------------------------------------------------------------- "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
מזל טוב שוב!! איתן שם מסים מקסים ! איך קראו למיילד? כי גם לי בתל השומר היה מיילד מקסים .. לא זוכרת או אמיר או משה ... יש לי תמונה איתו חחח150807
פנינוש - משה
יעל, אמא של יונתן ואיתמר
איך הילדים הגדולים קיבלו אותו? הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן. שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" } "I see your ture colors shining through I see your true colors and that's why I love you So don't be afraid to let them show Your true colors are beautiful like a rainbow" (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )
בינתיים הם מקבלים אותו יפה, אבל עדיין צורחים לידו ומעירים אותו כל הזמן.
יעל, אמא של יונתן ואיתמר
הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן. שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" } "I see your ture colors shining through I see your true colors and that's why I love you So don't be afraid to let them show Your true colors are beautiful like a rainbow" (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )
איזה יופי!!! באמת עושה חשק ללדת!!! גדלו אותו בנחת! ובהצלחה ברית
תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
איזה כייף של לידה!!!!!!!!!!!!!!
מזל טוב מאמי פייס: ortal_hori
איזו לידה! לפרסומת.. שם מקסים ונשמע שגם החוויה היתה כזו. הרבה אושר עם שלושת האינדיאנים
מזל טוב!!!
מזל טוב! איזה יופי של לידה! שם מהמם (ואני לא משוחדת)