אומגה 3 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,

אני בתחילת החודש השלישי, כחלק מתפריט התזונה הרופא הנחה אותי לצרוך 2 מנות דג בשבוע , בשיל לספק אומגה 3.
    הבעיה היא שמתחילת ההריון טעם וריח של דגים מעורר בי בחילות והקאות.
    אני משתדלת לאכול אגוזים.
    האם יש עוד משהו שיכול להוות תחליף לתצרוכת השבועית המומלצת, באיזו כמות?

בנוסף, בשבועיים האחרונים אני מרגישה שאחרי שאני אוכלת מעט יש לי לחץ גדול בבטן, לפעמים אני מקיאה את כל מה שאכלתי. מצד שני אני משתדלת לאכול כיוון שעד כה ירדתי קילו במשלי מתחילת ההריון. יש מאכלים שיכולים להקל על התופעה הזו?
    נהגתי לשתות הרבה מים חמים עם מקל קינמון, אבל לפני שבועיים - שלושה ראיתי שזה (גם זה...) לא מומלץ בהריון ואני ממעטת מאד בשתייה.

תודה
2 תגובות
עמוד 1
  • היי!
    לצריכת אומגה 3 בתקופת ההריון יש חשיבות גדולה, ולכן מרבית הגינקולוגים היום ממליצים על כך. במידה ואינך יכולה לאכול 2 מנות דג בשבוע, את יכולה ליטול תוסף של אומגה 3, כזה שמכיל 200-300 מ"ג של חומצת שומן מסוג DHA וייעודי להריון.

בברכה,
    אלינור שילק,
    מחלקת הדרכה- אלספה
  • היי
    niknik,
    כמו שכתבו לך, במידה ואינך אוכלת 2 מנות דג בשבוע כדאי שתקחי תוסף של אומגה 3 המיועד לנשים בהריון.
    לגבי המים והקינמון, אני לא רואה כל סיבה להימנע מכך.

איילת

איילת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה