מספר שאלות הנקה :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי ליהי,
    מספר שאלות בנושא הנקה.

1. יש לי תינוק מקסים בן שבועיים, ולצערי חזרתי ללימודים כבר בשבוע שעבר. אני שונאת לשאוב בגלל טראומת עבר (התפוצץ לי נים בזמן שאיבה ומילאתי בקבוק שלם בדם
3 תגובות
עמוד 1
  • היי יקירה , שאלות מצויינות !
    ראשית וואץ לגבי הניסיון המר.. ושנית הכל אפשרי !
    אם כי לא הייתי מציעה לך לא לרוקן את השד מעל 12 שעות ואז כעבור שבועיים לחזור להנקה . קצת קשה וטראומטי לשד. כן מציעה לך כשתהיי בלימודים אחת לשלוש ארבע שעות לפי תחושת הגודש שלך להכנס לשירותים ופשוט לרוקן מעט באופן ידני )סחיטה( עד לתחושה של הקלה . זה ישמר את התפוקה וימנע כאבים .
    לגבי חוסר האיזון בין הצדדים צריך לבחון את הסיבה לכך האם זה בגלל מיעוט רקמת שד או בגלל ניהול הנקה לא נכון שגרם לעידוד ייצור חלב בצד אחד והפחתה בצד השני .
    נסי לעודד על ידיי הנקה תכופה או סחיטה מוגברת או שאיבה את השד הפחות מניב . לגבי השאיבה . את יכולה לנסות לשאוב שוב עם משאבה איכותית ולא על העוצמה המירבית זה אמור לשמור על השד .

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • תודה ליהי המקסימה!
    עזרת לי המון!
  • יופי אני שמחה שיכולתי :) באהבה גדולה ועדכני אותנו איך מסתדרת עם הלימודים והכל :)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה