שמו לעיסוי פרנאום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום, אני מעוניינת לרכוש שמן לעיסוי האיזור. לצערי הייתי בחנות היום והתבלבלתי, לא ידעתי מה לקחת.
    על שמן 1 היה כתוב ״ שמן שקדים מתוקים״ לא היה כל אזכור שזה שמן שטוב לעיסוי פרנאום או למטרה זו. ועל האחר הופיע שמכיל גם נבט חיטה ושמעתי שזה עלול לגרום לפטרת.
    מה לרכוש בדיוק? ומאיפה? אודה להכוונה מדוייקת מכיון שאני כבר בשבוע 38 ומעוניינת להספיק בכל זאת מעט לעסות את המקום.
    תודה!!!!
1 תגובות
עמוד 1
  • היי יקירה :)
    את יכולה לעשות את העיסוי גם עם שמן זית שיש בבית שמבחינת התכונות והמרכיבים שלו הוא שמן איכותי מאוד שמזין את רקמת העור בצורה מעולה !
    אם את ממש מתעקשת לרכוש שמן חדש, תוכלי לקנות את של חברת וולדה שמן לעיסוי פרינאום או להביא לביהח בקבוק סגור וחדש של שמן שקדים מתוק
    לידה קלה , אגב בכל חנות טבע או סופר פארם אפשר לרכוש מה שחשוב שיהיה שמן צמחי :)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה