עברתי את האבחון היום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נקרא אבחון MOXO, התוצאה במבחן שלפני הריטלין הראתה שאני "סובלת" מאימפולסיביות והיה קצת היפראקטיביות, ואחרי שלקחתי ריטלין 10 מ"ג התוצאה הראתה רק סטייה באימפולסיביות, כל השאר היה בנורמה, כולל טווח קשב. המאבחנת אמרה שיתכן שבמבחן הראשון, בגלל שהייתי קצת בלחץ, יצאה סטיה קטנה של היפראקטיביות.
    האמת שקצת התאכזבתי
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
6 תגובות
עמוד 1
  • אני לא שמעתי על בחינת ה MOXO. זה כמו מבחן "TOVA" אם את מרגישה שהתוצאה של הבחינה עומדת בסטירה עם מה שאת מרגישה ביום יום זה אולי יכול להיות משתי סיבות:
    1. הבדיקה לא מדויקת במיוחד.
    2. הרקע לתופעות שיש לך (שאני לא יודעת מהן אבל מניחה שזה חוסר ריכוז) יכולות לנבוע ממשהוא אחר. לדוגמא: קושי בויסות חושי - כשממש רגישים לדברים בסביבה הפיזית יכולים להראות כלפי חוץ כמו אי שקט והיפראקטיביות, גם "חוסר שקט פנימי" (רגשי) יכול להוביל לפעמים לביטוי של חוסר בריכוז (אבל אני לא רופאה וצריך כמובן לברר את הדברים האלה).
    בכול מקרה את יכולה להמשיך ולברר אני מאמינה שלכול דבר כמעט יש פתרון או לפחות אפשרויות טיפול כדי להקל
    הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
    "I see your ture colors shining through
    I see your true colors and that's why I love you
    So don't be afraid to let them show
    Your true colors are beautiful like a rainbow"
    (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )

• היי
  • סליחה, כן, אבל את נשמעת בדיוק כמוני....
    פייס: ortal_hori

• אורטל אם את כמוני, אז צר לי להיות זאת שמבשרת לך- את לא נורמלית!!!!!!!!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
  • הסדר בבית כבר קשור לזה שאת חולת סדר זה כבר לא קשור לאימפולסיביות

• אני אומרת.. תפסיקי לנסות לתייג את עצמך ולאבחן את עצמך. אין בזה הרבה טעם וזה גם לא יוביל לפיתרון.
    אם יש לך פגיעה באיכות חיים הייתי ממליצה להקשיב לשרון ולפנות לאיש מקצוע ולהתחיל לעבוד על נקודות שמקשות עלייך בחיי היומיום. זה לא הופך אותך לתוית כזו או אחרת. כולנו מתמודדות עם דברים בעצמנו כל יום.. זה חלק מהחיים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה