:) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
14 תגובות
עמוד 1
  • מצטערת, אני מודעת בחלקית לסיפור שלך ויודעת שאת מרגישה שנעשה לך עוול. אבל מפה ועד הכפשת מערכת שלמה יש עולם מלא.
    את מכלילה לפי הסיפור שלך את כולם, זה כמו להגיד שכל הפרסים קמצנים וכל האשכנזים קרים וכו'
    יש פקידות סעד שעושות עבודת קודש ומצילות הרבה ילדים, יש עובדות סוציאליות שעובדות מבוקר ועד ליל כדי להציל אפילו ילד אחד, מוטל הרבה על כתפי העובדות בתפקידים האלו, ולמרות שאין להם מספיק כוח אדם ולמרות שהן לא מקבלות משכורת הגונה הן עדיין עובדות במלאכה הכפויית טובה הזו, אז בבקשה, אל תכלילי, כל מקרה לגופו.

• פייס: ortal_hori

• הסיפור שלך באמת עצוב אבל מה שבטוח שאף פקיד סעד לא נכניס חצי אגורה לכיסו - משכורת שלהם ממש לא משהו , הם עובדי מדינה ולא איזה חברה למתרת רווח .
    Free image hosting by
    htt

• ]

• עדי
  • אם יצא שהשמצתי את פקידות הסעד והעובדים הסוציאלים אני מתנצלת זו לא הכוונה

הכוונה שלי לסקר את אופי הפעולה אין לי שום דבר אישי נגד אותם אנשים שאני משוכנעת שפועלים כשמולם טובת הילד (או לפחות כך הם מאמינים)

מתוך הסיפור שלי האישי זוהי לא טובת הילד ונעשה כאן עוול לשני הצדדים
    אז כן, אני רוצה להזהיר נשים שמתכננות לפנות לרווחה במצוקות כאלה ואחרות , שיחשבו טוב
    בדיוק בגלל האפלייה הזו שנעשית ובגלל האמונה שם במערכת שהם תמיד צודקים ויודעים הכי טוב, מה שלא נכון! ולא משנה מה כל אחד מסביב אומר.

ולרווחה יש תקציב גדול מאוד מהמדינה , תקציב שהם כמעט ולא משתמשים בו. אז לאן הכסף הולך ?....

אבל לא נכנס לעניין הכספי לעומק כי זו לא המטרה שלי.המטרה שלי שהילדים שלי יחזרו הביתה כמה יותר מהר!
  • ואני רוצה להוסיף ---

הפידבקים מהסביבה לא ממש משנים לי ...אני עושה מה שהלב שלי אומר
    והלב שלי אומר שהילדים שלי צריכים אותי וצריכים לחזור הביתה וכל האמצעים כשרים להשיג את המטרה שלי
  • הקשבתי קשב רב, לכל מילה.
    מחזקת אותך ובטוחה שהצדק לצידך.
    רק שזה יקרה כבר...! וכמה שיותר מהר!
    עדכני אותנו למתי יקבע הדיון בבימ"ש
  • באמת שיקרה כבר
    ]

• עדי היקרה ...
    אני מזועזעת !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    אני לא מכירה את ה"גוף" וגם לא מעוניינת להכיר אבל ... מכתבות שקראתי פה ושם הבנתי שהחזרת ילדים שהוצאו מביתם היא פעולה קשה ארוכה ומייגעת .
    המשיכי בדרכך . אל יאוש !!!! "ישועת ה' כהרף עין ...."

הקשבתי לכל השיחה וקראתי הכל , בושה וחרפה למדינה נאורה בשנות ה- 2000
    בזיון !!!!!!!!!!!!!!!
    תפני למי שאת יכולה עוד ... ל"עובדה" לאורלי וגיא וכד' ... במדינה שלנו רק כתבות כאלה מזיזות עניינים.
    מקווה שילדייך היקרים יחזרו במהרה הביתה ושלעולם לא תזדקקו לשירותים כאלה ואחרים
  • תודה
  • יש עדכונים? התקיים הדיון בבימ"ש?

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

• עדיין לא...אנחנו מחכים ל1.7 בסבלנות....
  • כל כך הרבה זמן עד שמטפלים בנושא?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה