שיתוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
11 תגובות
עמוד 1
  • וסליחה על ה״שגיאים״ ( שגיאות כתיב) כתבתי מהנייד
    הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
    "I see your ture colors shining through
    I see your true colors and that's why I love you
    So don't be afraid to let them show
    Your true colors are beautiful like a rainbow"
    (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )

• מאמי
  • שרון היקרה, תודה על השיתוף.
    אני זוכרת את השיתופים שלך ממההריון הלא פשוט, שבסופו אוצר מקסים

• אני מרגישה בדיוק כמוך ומאוד מזדהה

• שמש = כמוני כמוך
    פייס: ortal_hori

• נכון אני עם אורטל-
    ילד שלישי זה מלאך.....
    אגב לא רוצה להכניס אותך לסרטים מיותרים....אבל גם אצלי 2 הגדולים שלי -באותה מחזור שניסתי על הפעם הראשונה הלך......
    ואצל הקטני-לא.חכיתי לזמן המתאים לי וכשרציתי לא הלך....ואז כבר רציתי ממש!!!!!
    ככה שאפעם אי אפשר לדעת......אז אולי אני קצת מכוונת לדבריה של שמש.....אבל זה גם סוג של מחשבה.....וכן צריך להתכונן לזה שזה גם ילך בפעם הראשונה-ואז אני בטוחה שאת לא תתחרטי.......
    מניסיון-שלי ומהסובבים אותי -ככל שהם גדלים לא תמיד ניהיה יותר קל......כי גם אנחנו גדלות.....:)
  • אני לגמרי מזדהה. יונתן בטיפולים של קלינאית תקשורת כבר יותר מ3 שנים (ועדיין לא הוגה טוב את כל האותיות) ועכשיו יכול להיות שגם איתמר יצטרך טיפולים כאלו...

זה קשה כשצריך לעבוד על דברים עם הגדולים - אבל תמיד יש קשיים, גם כשהילדים "נורמליים" לגמרי וזה מלמד את הקטנים יותר איך להתמודד עם חוסר תשומת לב ועם חלוקה והתחשבות.

פעם הייתי אצל מישהו דתי שיש לו 8 ילדים והוא אמר לי "איך אפשר ללמד חלוקה וויתור כשיש רק 2 ילדים?" ויש בזה משהו (לא שאני בונה על 8 חס וחלילה).

בקיצור, לדעתי אם את רוצה לכי על זה - אני עוד לא יכולה להגיד לך מנסיוני איך זה, אבל אני מבטיחה לעדכן...

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • גם הגדולה שלי בטיפולים שלוש פעמים בשבוע בגלל בעיה בויסות חושי, ואצל הקטנה מחכים לאישור ל2 סוגי טיפול גם בגלל בעיה בויסות חושי.
    אני יכולה להגיד לך שזה משתפר, ואין קשר לתינוק. נכון שיהיה קשה לרוץ לטיפולים עם תינוק, אבל זה לא שונה מלרוץ לכל מקום אחר, כמו רופא שיניים וכו' ומבחינת הילד הגדול לא אמור להיות לו קושי יותר מידי בלקבל את הקטן, אין כמעט קשר לבעיה בויסות חושי. לגדולה שלי היה קצת בעיה (ועדיין) עם עניין הבכי אבל זהו. חוץ מזה אחותה הקטנה תורמת לה רבות ללמידה עצמית של ויסות רגשי.
    אני חיכיתי להביא את הקטנה עד שהגדולה הייתה בת כמעט 3 כדי לחכות לשיפור בעקבות הטיפולים, בגיל 5 היא הייתה אחרי 3 שנים של טיפולים והיה שיפור עצום ולקחנו הפסקה לשנה, עכשיו סביב כיתה א צפו הקשיים אבל אני מאמינה שגם תוך שנה עוד פעם נוכל לקחת הפסקה.

בקיצור, מה שנסיתי להגיד וקצת הסתבכתי זה, שתמיד יהיו קשיים ואם את בשלה לעוד ילד את יכולה לנסות לתזמן את עניין הלידה לעוד שנה בערך ואז יהיה לך קרוב לוודאי הפוגה לפחות מחלק מהטיפולים.

• איזה שטף של תגובות, אחרי תקופת יובש פה

• בגלל שמחקת אני לא יודעת אם את עדין רוצה 'לדבר' על זה..
    אבל ילד שלישי הוא לא תמיד מלאך..בכלל לא כל הילדים נולדים מלאכים, לפעמים לוקח זמן..אז צריך לקוות לטוב ביותר ולצפות לגרוע ביותר.
    ילדים זה עבודה, אבל העבודה הכי מספקת ביקום

• נוגה אני לגמרי מבינה אותך- כל ילד והאופי שלו, יש גם לפעמים עניינים רפואיים אצל תינוקות שבגללם הם לא רגועים.
    אצלי שניהם סבלו מריפלוקס נוראי. הגדול צרח איזה 5 חודשים עד שזה נרגע, אצל הקטן היה עוד יותר גרוע הוא גם היה נחנק מהפליטות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה