סקר!!!!! מזמן לא היה כאן!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך אצלכם יושבים בשולחן האוכל?
    מקומות קבועים? אקרעיים? נוח?

23 תגובות
עמוד 1
  • אצלנו אין מקום קבוע - לא כשהייתי ילדה ולא עכשיו

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • אבל איך את עורכת את השולחן?? הילדים משתמשים באות סכו'ם/צלחות/כוסות?

• אני עורכת "בערך" ומקסימום מזיזים.
    אנחנו אוכלים כולנו באותן צלחות - רק איתמר אוהב מזלג קטן והילדים שותים בכוסות פלסטיק.

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • אצלינו כולם אוכלים מכלים זהים , חחחחחח דניאל לא בחשבון . אבל בדרך כלל כל אחד תופס אותו מקום לרוב .
    Free image hosting by
    htt
  • ד"א, אצלנו גם אין צד קבוע במיטה...

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • אצלינו יש , גם בבתי מלון אני מצד שמואל בעלי מימין (לרוב)
    Free image hosting by
    htt
  • אצלנו יש קבוע לכל אחד....

• יש לנו מקומות די קבועים

באמצע השבוע לא יוצא לנו לאכול ביחד כולם רק בא.ערב של שישי שזה לרוב אצל ההורים שלי ושם המקומות מאוד קבועים.

יש אצלי בעיה אחרת אני מרשה לילדים לאכול בסלון מול הטלווזיה שזה הרגל מאוד רע

• די קבוע.
    בעלי בראש השולחן ואני באחד המקומות לידו.
    לילדים יש בד"כ קבוע שילה ליד בעלי הצלע השנייה של המלבן.
    אבל הודיה ואמונה מתחלפות לפעמים, אחת לידי ואחת ליד שילה, תלוי מה המצב רוח שלו וכמה הואמציק להן.
    במצבים ממש גרועים זה אחת לידי ואחת בקצה השולחן השני.. ( בראש השולחן השני..)
  • בד"כ קבוע.
    שנינו בראש השולחן, נהוראי ליד מתן ותהל לידי.
    או ששניהם מכל צד, השאלה מה הם אוכלים ואם אני צריכה לעזור.

לכל אחד מילדים יש סט של צלחת וכפית
    לנהוראי גם כוס.
    והוא תמיד בוחר את הסט שבא לו
    של בובספוג/ספידי/פו הדב וגם בוחר לתהל קיטי/תותית
    או שאני שמה בהתאם לאוכל...

לנו יש חרסינה, לא לוקחת סיכון שיקבל קריזה פתאום

• אצלי הן משתמשות בצלחות (שכחתי איך קוראים לסוג הזה) כמו שלנו, אבל בקטנות יותר..
    וכוסות הן פלסטיק כי כמות הפעמים שיכול ליפול לאמילי....האמת שגם שלנו מפלסטיק אבל גדול יותר.
    וסכו'ם גם כן יש להן רגיל אבל קצת קטן יותר (מאיזה סט ישן שהיה לנו) פשוט כי נראה לי נוח יותר.
    ובכלל אם הן לא יישבו במקומות קבועים אז יריבו כל יום על המקום

• הכלבים מסתובבים..?
  • גם אצלנו כל המקומות קבועים. .. ולו בגלל הבוסטרים והסלקלים. זה די מקבע את המצב לא?
    גם בבית שגדלתי היו מקומות קבועים. גדולות מצד אחד קטנות מצד שני והורים בשני הקצוות.
  • איך שיוצא
    פייס: ortal_hori

• באוטו יש מקומות קבועים מאז שהם קטנים כי הייתי צריכה שהקטנה יותר תהיה בזוית שאני מגיעה עם היד אחרונית.... וככה זה נשאר. (הוא היה שם כשהוא היה קטן)

בשולחן אוכל אני ובעלי יושבים בראש השולחן והילדים בצד (הצד השני צמוד לקיר) כאשר הם מחליפים ביניהם מקום כל יום (יום הוא, יום היא... ) אז שניה לפני שהם יושבים הם מנסים להיזכר מי ישב איפה ואז מתיישבים.
  • יש לנו שולחן עגול
    אין מקומות קבועים
    הילדים אוכלים באותן צלחות אבל מזלגות וכפות קטנות מפלסטיק
    וכוסות מפלסטיק
    אני זוכרת כשהחתי ילדה היה לי מקום קבוע ולא נתתי לאף אחד לשבת שם

• יש מקומות קבועים- השולחן מרובע, בעלי ואני אחד מול השני הילדים אחד מול השני, הכלבות מסתכלות בתאווה מהמקום שלהן
    הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
    "I see your ture colors shining through
    I see your true colors and that's why I love you
    So don't be afraid to let them show
    Your true colors are beautiful like a rainbow"
    (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )

• לגבי המיטה - אפשר לבקש להעביר משהו (ספר/קרמים וכו)...

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • בשן יושב בראש השולחן, אני יושבת לידו, ואלו בערך המקומות הקבועים היחידים...
    הבנות מתחלפות ביניהן במקומות לא מעט, גם אם הן לא אוכלות באותם כלים, מקסימום מזיזים לי המקומות שהן בוחרות.
    גם כילדה זה היה ככה אצל הוריי, אבא ואמא שלי ישבו במקומות קבועים וכל השאר נודדים

באוטו ניצן יושבת באמצע, וכרמל ושקד מתחלפות לפי החשק
    ואין מישהו קבוע שנוהג, לפעמים אני ולפעמים בשן

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• לבעלי אין כלום בשידה

• שלום...
    אצלינו המקום הקבוע הוא של איתן. פעם היה לו שם כיסא אוכל, עכשיו גם כשאין מבחינתו זה המקום שלו בלבד.
    כל השאר מתחלפים בלי סדר כלשהו. הבנות גם מבקשות שאמא תשב לידי או אבא ישב לידי. אנחנו זורמים.
    את הכלים שמים אחרי שהחליטו. או מקסימום מחליפים אחר כך.
    באוטו זה די מקומות קבועים בגלל הכסאות בטיחות. אבל לפעמים הם מסכמים בינם לבין עצמם להתחלף (אם הכסא בטיחות מתאים לשניהם). פעם בכמה זמן יוצא להוציא את הכסאות מהאוטו ואז מחזירים בסדר אקרעי. וזה המקומות הקבועים החדשים. באוטו השני מקומות אחרים.
    במיטה לכל אחד יש צד. בעלי אוהב ליד הקיר, אז אין לו שידה בכלל. גם במקומות אחרים, אם יש קיר צמוד - הוא ליד הקיר

• יש לנו מקומות קבועים גם בשולחן, גם במיטה וגם באוטו. אפילו אצל הוריי וחמיי יושבים במקומות קבועים
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
  • לנו יש מקומות קבועים
    ככה אין מריבות אף פעם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה