בדיקת הריון וביוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    לפני כחודש הפסקתי לקחת גלולות במטרה להיכנס להריון. המחזור האחרון שלי היה ב 16.3. ניסינו ביום ה 14 למחזור,אך גם 4 ימים לפני,יומיים לפני ובאותו היום וכך גם ביום ה 21. מאז המחזור האחרון לא קיבלתי מחזור. ביום רביעי האחרון עשיתי בדיקת הריון ביתית שיצאה שלילית. ביום חמישי האחרון עשיתי בדיקת דם שהתוצאה הייתה 5.רופא המשפחה אמר שהמשמעות היא שאין הריון. אני קראתי באינטרנט שתוצאה נמוכה מ 5 משמעותה שלילית ואצלי זה היה 5-האם יכול להיות שאני בהריון? ואם לא-איך אדע מתי הביוץ אם המחזור לא מגיע?
    אודה לעזרה :)
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    רוב הסיכויים שאינך בהריון אולם במידה ולא תקבלי וסת בשבוע הקרוב חזרי שוב על בדיקת הריון מאחר ויתכן שהביוץ היה מאוחר.
    לא תמיד ניתן לדעת בדיוק את מועד הביוץ. ניתן להעזר בערכת ביוץ אותה קונים בבתי המרקחת.

ד"ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה