תוצאות בדיקת זרע - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,
    אני בת 29 ובעלי בן 30 ואנחנו מנסים להרות כחצי שנה ללא הצלחה.
    אני ביצעתי בדיקת פרופיל הורמונלי שהייתה תקינה ובעלי עשה בדיקת זרע שלהלן תוצאותיה:
    נפח 4.5 מ״ל,
    ריכוז 11 מיליון במ״ל,
    ph7.8,
    מספר תאי זרע בדגימה 49.5 מיליון,
    בתנועה 5 מיליון - 45%, סוג תנועה 3-4,
    התנזלות מלאה,
    צבע לבנבן,
    לויקוציטים בודדים,
    מורפולוגיה 1% תאי זרע
    בעלי ראש צוואר וזנב תקינים (פתולוגיות ראש תאי הזרע 71%, פתולוגיות mid piece 26% פתולוגיות זנב 2%).
    האם עם דגימה כזו ניתן להיכנס להיריון ספונטני או שצריך לעבור לטיפולי פוריות ולאיזה מבינהם: הזרעה או IVF?
    תודה רבה ושבת שלום!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    לא ניתן לקבוע דבר על פי בדיקת זרע בודדת מאחר ונתוני הזרע עשויים להשתנות באופן משמעותי בבדיקה חוזרת !
    יש לחזור על בדיקת הזרע בעוד כחודש
    במידה והנתונים יהיו דומים בבדיקה השניה יש מקום להתחיל טיפול פריון מאחר שבנתוני זרע כאלה הסיכוי להריון ספונטני הוא נמוך.
    הסיכויים להריון גבוהים באופן משמעותי בטיפול IVF לעומת הזרעות, אך לאור גילך ותקופת הזמן שאתם מנסים להרות הייתי ממליצה בשלב ראשון על נסיון טיפול בזריקות והזרעות.

בהצלחה!

ד"ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה