שאלה למבינות בבישול - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אנחנו לא אוכלים קטניות בפסח, אבל כן אוכלים קטניות שנמצאות בתרמיל (הגיון אשכנזי
6 תגובות
עמוד 1

• שכחתי שמן לפשטידה. חשבתי שהביצים מדביקות... אולי אפשר להוסיף פתיתים כאלו שמיועדים להכנת פירה אינסטנט.
    ובעניין החוקים - אצלנו זה יחסית גמיש. יש כאלו שאוכלים רק מצה עבודת יד, לא נוגעים בשום קטניות משום סוג והכי גרוע - אלו שלא אוכלים שרויה, כלומר אם המצה נרטבת הלך עליה
  • לדעתי פשטידה זה אחד הדברים הכי מענינים, בלי אחד הרכיבים כל השאר צף

• לגבי הדבקה אין מה לחשוש תפוח אדמה תעשה את העבודה , הבעיה שלי שאני לא יודעת את משתלבת ברוקולי עם תפוח אדמה . מה שבטוח ברוקולי ושמנת , יוגורט משתלבים מצויין אז אולי לעשות פשטידה של ברוקלי קרובית ביצים ושמנת יחד ? וקצת תפוח אדמה מגורד רק כדי לקשור ?
    Free image hosting by
    htt
  • את יכולה להשתמש בקמח מצה שמורה לכל דבר, את לא צריכה דווקא קמח לעוגות.
    הנה מתכון טוב לבראוניז:
    בראוניס של פסח
    חומרים:
    ? 2 כוסות סוכר
    ? 4 ביצים
    ? 3/4 כוס שמן
    ? 8 כפות קקאו
    ? 1/2 כוס נס קפה מוכן (בלי החלב)
    ? 1 כוס קמח מצה
    ? 2 כפות קמח תפו"א
    אופן ההכנה:
    ? מערבבים היטב את כל המצרכים
    ? אופים בחום 180
    בתיאבון!

שעועית ירוקה בחמין לא נשמע לי טעים, אמא שלי מכינה חמין לפסח בלי קטניות בכלל, רק תפו"א בשר/עוף וקניידלך. אפשר להוסיף גם גזר.

בפשטידה את יכולה לשים קמח מצה להדביק הכל, המתכון שלך נשמע טוב, את התפו"א לגרד, את הבורוקולי לחתוך קטן, מלח פלפל וזהו.

• אמא ויותר, תודה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה