חיוב חזרה למשמרות שלפני הלידה + מענק ביטוח לאומי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לחברות בפורום ולעו"ד יעל בועז המנהלת!

אני עדיין בחופשת לידה ויש לי שתי שאלות:
    1. לאחרונה נפגשתי עם הבוסית שלי והיא אמרה שאם אני רוצה לחזור לעבודה אני חייבת לתת משמרות ערב. עכשיו עם התינוקת זה ממש בעייתי והשאלה אם אני חייבת לחזור למשמרות האלה?

2. חברות אמרו לי שאם אני בוחרת להמשיך את החופשת לידה אחרי 14 שבועות אפשר ללכת לביטוח לאומי ולהצהיר שאני מגדלת את הילדה לבד בבית ולקבל על זה קצבה. רציתי לדעת האם זה אמיתי?

אשמח לתגובות!
1 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    אני יכולה לנסות לענות לך מניסיוני בתחום משאבי אנוש
    1. המנהלת מחוייבת להחזיר אותך לתפקיד שהיה לך לפני יציאתך לחל"ד, כלומר אם עבדת במשמרות היא יכולה להחזיר אותך למשמרות בוקר + ערב
    2. יש באפשרותך להתפטר מהעבודה עד 9 חודשים לאחר הלידה ולקבל את כל הזכויות כדין מפוטרת: פיצויים, הבראה, פדיון חופשה וכיוב'.
    לאחר תק' הפשרה של כ 90 יום את יכולה לחתום אבטלה בלשכה התעסוקה.
    לא ידוע לי על קיצבה כזו או אחרת מעבר למה שכתבתי

מקווה שעזרתי
    [URL=http://www.lovetextlive.com]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה