רוצה להתחיל גמילה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אבל לא בטוחה שהוא בשל,בן שנתיים ו-3 ולא ממש מדבר.הגננת ביקשה להתחיל אז חשבתי לשים אותו בשלב ראשון באסלה עם מקטין אסלה.היא אומרת בסיר. מה אתן חושבות? מה עדיף? מה חושבות על מקטין אסלה עם המדרגות?שימושי?
4 תגובות
עמוד 1
  • יש דעות שונות בנושא, יש כאלה שממליצים לחכות לבשלות מלאה ויש כאלה שיוזמים גמילה עוד לפני שהילד מוכן לגמרי. אני גמלתי את הבת שלי בגיל שנה ו -10 חוד' אבל היא הייתה בוגרת מאוד והגננת המליצה להתחיל. התחלנו ישר עם ישבנון גם אתה וגם עם הבן הגדול עבר חלק. הבן שלי עשה פיפי בעמידה(היה לי שרפרף קטן הכי פשוט) וקאקי ישב על מקטין אסלה בלי מדרגות. אם הילד שלך מפחד מאסלה אז אולי עדיף באמת סיר.נראה לי זה באמת תלוי בילד. אם הוא כבר נכנס לשירותים, ראה אולי אחים או אותכם משתמשים באסלה אז קרוב לוודאי שלא יפחד. כי מסיר אחר כך צריך עוד פעם לגמול. ועוד נקודה, אם הוא יכנס השנה לגן ערייה טרום טרום חובה עדיף שיהיה גמול לגמרי וידע לשבת על האסלה, כי עם סירים אף אחד לא יתעסק שם. וגם אם יברח לו עוד יקראו לך שתחליפי.
  • אני חיכיתי שזה יבוא מהילדה...לא מהגננת....
    פייס: ortal_hori

• http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4506524,00.html

• אני חושבת שאורטל צודקת....זה צריך לבוא מהם......יש ילדים שלא מוכנים.
    ואני בדעה שאם לא מוכנים אין למה להתחיל אא"כ זה בגיל מאוחר או שיש ממש דרישות.....
    אבל אני מממממש נגד סיר.כי אז נוצר מצב שתהליך הגמילה מתחלק ל2-אחד שהם עושים בסיר והשני שהם נגמלים מהסיר..וגם יש צורך לסחוב אותו לכול מקום...וגם זה מגעיל בעיניי......צריך לנקות אותו טוב וכו......
    מה שאני יכולה להמצליץ לך מניסיון אצלי שיומים אחרי שהתחלתי גמילה ביום עברתי גם לילה ועבר ב,ה חלק....................
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה