הגדלת כמות חלב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי ליהי,
    איך אני יכולה להגדיל את כמות החלב שיש לי?
    שמעתי שכדורי חילבה יכולים לעזור אבל יש לי תת פעילות של בלוטת תריס שכרגע אני מטופלת ביוטירקס ואני מאוזנת
    תודה רבה

4 תגובות
עמוד 1
  • היי יקירה .
    מה הסיבה לתחושת חוסר החלב שלך ? תמיד כדאי לאבחן מה הסיבה למיעוט חלב ועל פי זה להתייחס לתיגבור . לגבי חילבה ברפואה העממית נמצא שהוא מאזן את פעילות הבלוטה ולכן כשאת נוטלת חילבה את צריכה להיות במעקב תפקוד הבלוטה ויש סיכוי גבוה מאוד שהרופאה תשנה את מינון התרופה . אם כי לשימוש להגברת חלב הוא אקוטי ולא לאורך זמן כך שעלולה גם לא להיות לכך השפעה כלל.

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • היי יקירה .
    מה הסיבה לתחושת חוסר החלב שלך ? תמיד כדאי לאבחן מה הסיבה למיעוט חלב ועל פי זה להתייחס לתיגבור . לגבי חילבה ברפואה העממית נמצא שהוא מאזן את פעילות הבלוטה ולכן כשאת נוטלת חילבה את צריכה להיות במעקב תפקוד הבלוטה ויש סיכוי גבוה מאוד שהרופאה תשנה את מינון התרופה . אם כי לשימוש להגברת חלב הוא אקוטי ולא לאורך זמן כך שעלולה גם לא להיות לכך השפעה כלל.

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • זהו שזה לא תחושות אלא אני רואה לפי השאיבות. מאז ששוהם נולדה אני משלבת בין חלב אם לתחליף. בשבועיים האחרונים היה לי עומס של לימודים ולא הצלחתי להניק את ה3 פעמים ביום ובשאר הפעמים שאבתי, ואיכשהו לפני יומיים שאבתי ויצא לי רק 30 סיסי אחרי שלא הנקתי 12 שעות.
    אני עדיין לא מוכנה רגשית להיפרד מהנקה ואני רוצה לתת לה יותר מארוחה אחת ביום...
    מעבר לכדורי חילבה מה אני יכולה לעשות
    (אני גם לומדת שלושה ימים מלאים מהבוקר עד אחה"צ מאוחרים)
    תודה רבה

• הדבר הנכון ביותר הוא לשאוב או להניק בצורה מסודרת וקבועה יותר . כל עוד לא חגרי את השד לריקון החל הגוף חא יקבל את האיתות לייצור.

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה