שאלה בנושא בטא ודופק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום.
    שבוע שעבר גיליתי את ההריון, יום ראשון שעבר בטא337, אתמול הייתה לי בטא של 6424. הייתי היום אצל הרופא ראה רק שק הריון.. אמר לעשות שוב בדיקת דם מחר וב-17 שוב אול'.
    יש לציין שאין לי תופעות הריון יותר מדי, למרות שהריון קודם גם לא היו. הדברים היחידים שיש לי זה עייפות ונדודי שינה וכאבי מחזור, ובנוסף, מרגישה טיפה כאב בחזה ויכול להיות שגדל לי קצת.
    מה דעתכן בנושא?
    אין מקום להילחץ.. נכון?
8 תגובות
עמוד 1
  • הי חמודה
    איזה שבוע את ?

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מומחית בליווי הריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • הי חמודה
    איזה שבוע את ?

יעל נרקיס,
    [email protected]
    054-6949977
  • לא יודעת, מחזור היה ב17 לפברואר אם אני לא טועה אבל לדעתי היה לי ביוץ מאוחר( פוליציסטית)..ובנוסף היו לי בעיות להיכנס להריון הרבה זמן אחרי טיפולים שלא צלחו, הסתיים בהריון שלא התפתח, ההריון הסתיים בציטוטק ובסוף שאיבה של הרחם, אחרי מחזור ראשון החלטנו לנסות חודש לבד ואח"כ לראות איך ממשיכים.. ולשמחתי הרבה אני בהריון:) אתמול הייתה בטא של 11520. אבל כמובן אהיה רגועה אחרי שאראה עובר ודופק.
  • מעולה ! הבטא כמעט הוכפלה. נראה מצויין.
    ואת אמורה להיות בערך שבוע 7 ... אז בקרוב דופק.
    תהיי רגועה חמודה
    וחג שמח

יעל

יעל נרקיס,
    [email protected]
    054-6949977
  • הי.
    חזרתי לעדכן.. שלשום נצפה דופק. מתאים לשבוע 6+2. פחות משבועיים של הוסת. לא מודאגת מזה מכיוון שאני ללא מחזור סדיר, פוליציסטית. ויש לי הפרשות חומות כמעט כל הזמן. לפני חצי שעה היה לי דימום שלכלך תחתונית וגם בניגוב. בפעם לאחר מכן לא היה דימום. נמאס לי מהחרדות האלה. לא מסוגלת לחוות עוד אכזבה. במיוחד אחרי הפלה.
  • הי.
    חזרתי לעדכן.. שלשום נצפה דופק. מתאים לשבוע 6+2. פחות משבועיים של הוסת. לא מודאגת מזה מכיוון שאני ללא מחזור סדיר, פוליציסטית. ויש לי הפרשות חומות כמעט כל הזמן. לפני חצי שעה היה לי דימום שלכלך תחתונית וגם בניגוב. בפעם לאחר מכן לא היה דימום. נמאס לי מהחרדות האלה. לא מסוגלת לחוות עוד אכזבה. במיוחד אחרי הפלה.
  • לפעמים אלו הפרשות של השתרשות העובר ברחם...יש דופק וזה מצויין !
    הפלה לפעמים מתרחשת כשאת או הסיטואציה המשפחתית וכד' עדיין לא מוכנים להריון או לרעיון של להיות הורים וישנן עוד מלא מלא סיבות רגשיות...
    כל הריון לגופו וזה שהמדדים והאולטראסאונד תקינים זה משמח מאוד !!
    חג שמח :-)
    יעל

יעל נרקיס,
    [email protected]
    054-6949977
  • לפעמים אלו הפרשות של השתרשות העובר ברחם...יש דופק וזה מצויין !
    הפלה לפעמים מתרחשת כשאת או הסיטואציה המשפחתית וכד' עדיין לא מוכנים להריון או לרעיון של להיות הורים וישנן עוד מלא מלא סיבות רגשיות...
    כל הריון לגופו וזה שהמדדים והאולטראסאונד תקינים זה משמח מאוד !!
    חג שמח :-)
    יעל

יעל נרקיס,
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה