הקאות ובחילות בלתי פוסקות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בשבוע 10+ ועדיין יש לי הקאות ובחילות אינסופיות במהלך כל היום וכמעט כל שעה/שעתיים. זאת אומרת שאין מצב שאני אוכלת משהו וזה נשאר בבטן. זה עושה לי רק, מוציא את כל הכוחות והמרץ שיש.
    כל הנסיונות לאכול צנימים, לאכול כל פרק זמן קצר ארוחות קטנות, לשתות מים כל כמה זמן, זה לא עוזר, עדיין אני מקיאה.
    לקחתי כדורים נגד הקאות, אבל גם זה לא עוזר.
    אני על סף יאוש ועוד בתחילת ההריון.

אשמח לעצות מועילות כדי למנוע את ההקאות??
    ואם יש בשורות טובות מתי זה יגמר.

רינת
3 תגובות
עמוד 1
  • היי רינת.

גם אני נורא סבלתי בשבועות 6-9 מבחילות ומדי פעם זה הגיע עד ההקאות.
    הגעתי למצב של התייבשות ואינפוזיה. שום דבר לא עזר.

באותה תקופה הייתי לוקחת פרנטל (ויטמינים) שרשם לי רופא שלי.
    אחת הפעמים אני שכחתי לשתות את הכדור ויום למחרת גיליתי שכמעט ואין לי בחילות. רק קצת הרגשה כזו של איכסה ...
    אז עשיתי ניסוי ולא שתיתי את הויטמינים כמה ימים והרגשתי מצויין ואז לקחתי את הכדור. יום למחרת פשוט לא הלכתי לעבודה כי הרגשתי כאילו אני מורעלת.

קראתי בתגובות של בנות אחרות שאני לא הייתי היחידה שהויטמינים עשו לי רע. לפעמים צריך להחליף חברה.

תנסי אולי גם לך זה יעזור.(במידה ואת לוקחת כדורי פרנטל של חברה כלשהי)
  • היי רינת, גם אני סבלתי מבחילות נוראיות במהלך ההיריון, בהתחלה ניסיתי כל מיני תרופות סבתא כמו למצוץ חצי לימון, ולשתות הרבה תה... זה הקל על הבחילות במעט... הנוטורופתית שלי המליצה לי על תוסף התזונה אנזימי עיכול למציצה ללא גלוטן, שמאוד הקל עלי את הבחילות (וגם את הצרבות...), זו כמובן המלצה שלי, תיוועצי עם רופא לפני שאת לוקחת אותו. תרגישי טוב!
  • היי,
    אני סבלתי מבחילות עד שבוע 20
    זה מידי פעם מתקיף אותי אבל לא בתדירות גבוה כמו בתחילת ההיריון.
    לקחתי גם כדורים בתחילת ההיריון נגד הבחילות אבל זה לא עזר לי בכלל
    תאכלי ארטיק לימון זה מאוד עוזר.
    את צריכה לאכול בין 5-6 ארוחות קטנות ביום.
    תסחטי לך כמה טיפות לימון במים קרים ואפילו תמצצי את הלימון
    לי זה עזר מאוד.
    בנוסף תמנעי מלאכול מאכלים מטוגנים ותמנעי גם ממאכלים חריפים זה מגביר את הבחילות.

והכי חשוב תשתי המון המון המון מים.
    לפחות 2 ליטר ביום או אפילו יותר.
    שיעבור בהצלחה ותרגישי טוב!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה