רעבה? אכלה יותר מידי? צכה גרעפס? איך יודעים??????? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי,
    הבת שלי בת שבועיים. מחפשת לאכול הרבה, והשד מרגיע אותה.
    מוצץ היא לא לוקחת- עושה כאילו מקיאה אותו...
    בקבוק שתתה מעט פה ושם.
    היא עולה יפה במשקל ויש לה גם הרבה יציאות- אז נראה לי שהיא בסדר.
    בערבים או בלילות בעיקר היא יכולה לבכות זמן רב, רק השד מרגיע אותה אבל גם זה לזמן קצר. לפעמים פולטת מעט. בכללי נראית די סובלת...
    איך אני יכולה לדעת אם היא אכן רעבה? (נראה לי שיש לי מספיק חלב, אבל אולי בערב יש פחות), אם פשוט יש לה גזים או גרעפס ואז האכלה לא תרגיע אותה- או משהו אחר.
    אמא שלי לדוגמא אומרת שאין דבר כזה להאכיל יותר מידי...
    לי לא אכפת לתת לה לינוק עוד ועוד, השאלה אם זה מה שהיא צריכה או שזה בכלל מזיק ומכאיב לה ומוסיף כאב בטן...
    מה עושים?
2 תגובות
עמוד 1
  • זה נשמע ממש כמו "שעת הדמדומים" של תינוקות מתחיל בדכ סביב השעהה17:00 ונמשיך בערך עד 23:00 פלוס מינוס כמובן משום מה בשעות האלה התינוקות פחות רגועים, נראים עצבניים יותר סובלים מהתקפות גזים בתדירות.גבוה יותר וגם את כבר עייפה ומותשת .
    בעיקרון אין בעיה להניק אם זה מרגיע ... אם את מזהה שיש יניקה ואחכ פליטה ושוב חוסר שקט הייתי כן מנסה להרגיל למוצץ. פשוט לנסות מוצצים שונים
    עדכני אותנו

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • זה נשמע ממש כמו "שעת הדמדומים" של תינוקות מתחיל בדכ סביב השעהה17:00 ונמשיך בערך עד 23:00 פלוס מינוס כמובן משום מה בשעות האלה התינוקות פחות רגועים, נראים עצבניים יותר סובלים מהתקפות גזים בתדירות.גבוה יותר וגם את כבר עייפה ומותשת .
    בעיקרון אין בעיה להניק אם זה מרגיע ... אם את מזהה שיש יניקה ואחכ פליטה ושוב חוסר שקט הייתי כן מנסה להרגיל למוצץ. פשוט לנסות מוצצים שונים
    עדכני אותנו

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה