היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
רואות את הסדרה? האמת שזו הסדרה היחידה שאני עוקבת אחריה בזמן האחרון. היום הפרק האחרון. נושא מעניין, ומוגש בצורה מרתקת בעיני... (וסוף סוף סדרה שלא מזלזלת באינטליגנציה של הצופים שלה...)
שרון שמש M.Sc פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T
8 תגובות
עמוד 1
אני מאוד אוהבת אותה . זה בדיוק הזמן של ארוחה אחרונה של דניאלי
סידרה מצוינת, ברמה הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן. שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" } "I see your ture colors shining through I see your true colors and that's why I love you So don't be afraid to let them show Your true colors are beautiful like a rainbow" (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )
כן.. זהו. נגמר. חבל, הא? פלפלת, נראה לי שלא צריך יותר מדי לנסות להתעמק בדמות של יעלי... יש לי אפילו חשד שהם בכוונה "הגחיכו" את הדמות הזו קצת, ויש לה קצת שובל של קריקטורה (של עצמה בעיקר)... היא סימפטית, נחמדה ויפה, אבל נראה לי שאפילו היא בעצמה לא ממש סגורה על עצמה. אני מכירה די הרבה אנשים כאלה... את לא?... חחח
בפרק של שבוע שעבר הפסיכולוג הגדירה את עומרי כטייס בוורטיגו, זה ממש נגע לליבי המשפט הזה. יש לי תלמיד בכיתה שגם אני מרגישה שהקרקע נשמטת לו מהרגליים אין לו יציבות ובעיות משמעת מפה ועד הונולולו .....
בכל אופן, סדרה מדהימה!!!!!
רואה בקביעות.. סדרה איכותית ומעניינת, מלמדת המון אך לדעתי מעט מצמצמת את עולם ה"אוטיזם" בעיני הצופים.. פשוט כי הקשת הזו כל כך רחבה ולא משהו אחד שהוא נכון ואמיתי. לצערי השבוע באיזה בוקר הרגשתי כאילו אני חווה סצנה מהסדרה ודמיינתי לעצמי מה איילת היתה עושה במקומי!
עמיתי, רק רציתי להגיד שאת צודקת בהרגשה שלך. לא מזמן קראתי ראיון שנערך עם קרן מרגלית - הכותבת והבמאית של הסדרה הזו, שהיא אמא לילד אוטיסט בעצמה. היא אמרה בראיון שהדמות של עמרי היא די דמות שמבוססת בעיקר על מה שאנשים "חושבים שהם יודעים" על אוטיזם, אבל זה ממש לא בהכרח כך.. גם מנסיונה כאם לילד אוטיסט. המגוון הוא כ"כ רחב ועמוק, שכמעט ולא ניתן לצמצם אותו לדמות אחת. ואני מסכימה איתך, איילת היא דמות מרתקת מכל בחינה.
מתה על הסדרה הזו! היחידה שאני עוקבת אחריה בקביעות, חוץ מליאור שליין.. גם אותם אני לא מפספסת, מצחיקים אותי