סקר קטן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה עשיתן/עושות בחופשת לידה? בבית או מטיילות רוב הזמן. וכמה זמן ארכה?
4 תגובות
עמוד 1
  • בחופשת לידה 4 חודשים עם שחראבל שחזרתי לעבוד היה פעם בשבוע שלא עבדתי....הייתי מטיילת איתו הרבה.
    עם דור חופשת הלידה שלי היית שנתיים כבר פחות טיילתי ניצלתי את הזמן בבוקר לארגן לסדר ... אם דור גם הארכתי את חופשת הלידה אז היה לנו סדר יום והינו יורדים קצת לגינה והרבה תעסוקה בבית.
  • עם יונתן טיילתי הרבה. היה קיץ וגם היה קרוב לקניון. הייתי בחופשת לידה 5 חודשים ועוד חודש עבדתי בחצי משרה.

עם איתמר היה חורף, אז הייתי רוב הזמן בבית. גם עם איתמר הייתי 5 חודשים ועוד חודש עבדתי בחצי משרה.

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • באחורנה הייתי 16 שבועות.היה קיץ....היה מממש כיף.
    היתי עושה לעצמי סדר. שפעם בשבוע יוצאים לקניות וכאלה ובשאר השבוע בבית......
    איזה כיף אני מתגעגעת
  • עם הגדול הייתי חצי שנה בחופה מלאה אחר כך מטפלת 3 פעמים בשבוע ובגיל 9 חודשים הלך לגן.
    עם הקטן בגיל 4.5 חודשים נכנס למסגרת.
    טיילתי בקרבת מקום לבית אבל רוב הייתי בבית או אצל רופאים
    הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
    "I see your ture colors shining through
    I see your true colors and that's why I love you
    So don't be afraid to let them show
    Your true colors are beautiful like a rainbow"
    (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה