בקשה לעזרה במילוי שאלון לעבודת הגמר שלי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום חברות!
    זקוקה לעזרתכן!

שמי הודיה, אני סטונדטית לפסיכולוגיה ובחרתי לעשות עבודת גמר על נושא ההפלות.
    גם מתוכננות, וגם הפלות שאינן מתוכננות.
    אני עצמי אמא טריה מאוד, וקשורה מאוד לנושא.

אני יודעת שזה נושא רגיש, ואני ממש אשמח אם תוכלו לה**** לי כמה דקות לענות על השאלון המצורף.
    כן... אני יודעת שלפעמים זה מטריד- אבל השתדלתי שזה יהיה שאלון מסוג אחר...
    בוודאי שמי שמחליטה לענות לא חייבת לענות על הכל- רק על מה שהיא מרגישה שנוח ונעים לה...
    אנונימי כמובן!
    נא להחזיר ל
    [email protected]
    ממש תודה!
    שאלון
    דמוגראפי
    הסכמה
2 תגובות
עמוד 1
  • שלום בנות!
    ממש אשמח אם אוכל לקבל את עזרתכן.

מי שמרגישה שהשאלון ארוך בשבילה, זה ממש בסדר אם לא תעני על כל השאלות. זה לא אמור לקחת יותר ממספר דקות.

שוב, תודה רבה!
  • שלום לכן!
    השאלון הנוכחי קצר יותר ונוח לשימוש- כל מה שצריך הוא ללחוץ על הקישור ולענות על השאלון..
    תודה רבה לכל מי שענתה! ממש אשמח אם תוכלו לה**** מזמנכן היקר כמה דקות בשביל לענות- זה ממש ממש יעזור לי!
    תודה רבה וחג שמח!
    https://docs.google.com/forms/d/11CLalMNFb8PDgesDXUdcAeQ9EEWo-mVQa6txKS0iM3M/viewform
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה