כאבים בהנקה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    יש לי תינוקת בת שבוע ואני מניקה אותה הנקה מלאה.
    כבר בבית החולים התחילו לי כאבים בפטמות. הכאבים הם בעיקר בשלב ההתחלתי של ההנקה, בכמה שניות הראשונות של ההנקה כאבים חזקים ובהמשך ההנקה עדיין הכאבים מורגשים אך פחות.
    אני מורחת משחה לאחר ההנקה אך לא יודעת אם הכאבים הם בגלל שלוקח זמן לפטמות להתרגל להנקה או בגלל שהיא לא תופסת טוב...
    לפי מה שאני רואה היא תופסת את הפטמה בצורה טובה, לא רק בקצה... ואני רואה שהיא יונקת ממש טוב (גם יש הרבה חלב...).
    אשמח לדעת האם יש זמן מסוים שלוקח לגוף ולחזה להתרגל להנקה מבחינת כאבים? מתלבטת אם להזמין יועצת הנקה או לחכות עוד מספר ימים...
3 תגובות
עמוד 1
  • היי יקרה ומזל טוב :(
    אז ראשית , כן מציע לך להזמין יועצת או מדריכת הנקה , היא תעזור לך ללמוד את ההצמדה הנכונה שתפחית ואף יכולה חהעלים את הכאב . היא תסביר כיצד לנהל את ההנקה והיא תלווה אותך בכל שאלה וקושי .
    מעבר לכך לא אמורים להיות כאבים בפטמות. במידה ויש כאבים חזקים אז כנרא שמשהו בהצמדה פשוט לא תקין..

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
    אז ראשית , כן מציע לך להזמין יועצת או מדריכת הנקה , היא תעזור לך ללמוד את ההצמדה הנכונה שתפחית ואף יכולה חהעלים את הכאב . היא תסביר כיצד לנהל את ההנקה והיא תלווה אותך בכל שאלה וקושי .
    מעבר לכך לא אמורים להיות כאבים בפטמות. במידה ויש כאבים חזקים אז כנרא שמשהו בהצמדה פשוט לא תקין..

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה