בוקר!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב!! אני עברתי לקבוצה הזאת אחרי חמש שנים של טיפולי פוריות ועכשיו אני בהריון
    בשבוע 14 וחמש ימים.
    רק ששגעתי את כל הרופאים בקופה . אני לא יודעת ואני לא רוצה להיות בלחץ אבל אני כל כך מפחדת שאני יגיע לסקירה המוקדמת ולא יהיה כלום.... בעלי עוד שניה הורג אותי מרוב הלחץ שלי אבל אני לא מבינה למה אף אחד לא מבין אותי .... לקח לי כל כח הרבה זמן להגיע לזה שאני מפחדת .... ועוד כל הסיפורים ששמעתי תמיד ברקע על הפלות מפחיד אותי יותר...
    הרופא כבר לא מתייחס אליי ואפילו לא עושה לי US שאני מגיעה הוא רק אומר הכל בסדר תבואי אחרי הסקירה ...
    אני סתם בלחץ האם מישהי הרגישה ככה גם בהריונות שלה... ומה אני יכולה לעשות כדי להרגיע את עצמי...

כל דרך שאין בה מכשולים , לא מובילה לשום מקום ...
1 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל מזל טוב ענק
    איזה כיףףף !!!
    מבינה אותך - משהו שטרחת הרבה זמן , ובהרבה מאמצים להשיג...
    תחשבי שעכשיו זה שלך... את שם...
    והלחץ לא עוזר לך ובטח שלא לקטנצ'יק או לפיצית שבבטן...
    אז...
    נשימה עמוקה
    להבין שאת במקום טוב
    לאפשר למקום הטוב הזה להיות בחיים שלך ולתפוס את המקום שלו בחיים שלך
    ותרשי לי להציע משפט אחר : הדרך יכולה - והיא כבר - קלה ופשוטה...
    מה את אומרת ?
    נטו לגבי ההרגעה הייתי ממליצה לך לקנות 2 תמציות של פרחי באך ולשים 2 טיפות מכל בקבוקון, בבקבוק המים שלך ולשתות לאורך היום:
    MIMULUS
    IMPATIENS
    המון בהצלחה !!
    הריון בריא שבעזרת השם יבואו אחריו עוד הריונות קלים פשוטים ובריאים

יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מומחית בליווי הריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה