היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
חשבתן פעם לבדוק את עצמכן או את הבעלים שלכן? מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך! ---------------------------------------------------------------------------------------------- "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
7 תגובות
עמוד 1
איזה נשמה שאת!!
מילנה מאמייי התגעגעתיי מה שלום הגברים? אני לא מעדכנת כי המקלדת שלי על הפנים תשלחי לי מייל עם המספר שלך אני באותו מצב כמוך
עעמית...
מלינוש התגעגעתי
יש הבדל גדול בין לתת לילד בן שש ריטלין לבן לתת ריטלין לבן 16 או לאדם מבוגר בפעם הראשונה.... גם כל גוף מקבל אחרת את התופעות לוואי.
יש בפייסבוק ( אני יודעת שאין לך) את הדף של אברי גלעד הוא פעם בכמה זמן מעלה פוסטים בנושא הריטלין והפרעות קשב..... באחד הפוסטים הוא רשם שהוא מצטער שלא הכירו לו את הכדור בגיל 6.
השינוי לילד שצריך את הטיפול והוא מקבל אותו הוא עצום מכל הבחינות זה מבחינה שהוא מצמצם את הפער הלימודי , זה מבחינה חברתית
העתקתי לך פוסט שהוא רשם הפרעת קשב/ אברי גלעד
יש לי הפרעת קשב. יש לה המון השלכות על כמעט כל תחום בחיי. בזבזתי 12 שנים שלמות בישיבה בכיתות לימוד בהן לא למדתי דבר, רק בניתי תחושת אי מסוגלות עצומה. שלוש פעמים בשנה היו הוריי שומעים באסיפות הורים את המנטרה "הוא יכול אבל הוא לא רוצה" וגם "הוא עצלן" הלך לא רע. מעולם לא הכנתי שיעורי בית, מעולם לא כתבתי עבודה. העתקתי, תיחמנתי, הסתדרתי. לא יכולתי ולא ידעתי למה, וכך השתכנעתי שאני פגום. אז לא ידעו על הפרעת קשב, לא טיפלו בה, וכך נאלצתי להסתדר לבד. יצרתי מסלולים עוקפי הפרעה, במבחנים הייתי כותב קטעי הומור במקום לענות על השאלות, כי לא ידעתי מה התשובות. זה עבד, איכשהו. אחר כך הסתבר שיש להפרעה גם צדדים חיוביים, שיש לי מוח מהיר וחד, וגם אם איננו יכול להתמקד לאורך זמן במשימות רציפות, הוא יודע לתת ספרינטים מאד מהירים לטווחים קצרים. ככה נהייתי איש תקשורת ולא יועץ פיננסי, למשל. לכן גם לא אלך לפוליטיקה כנראה, לצערי.
יש לי בעיות ביחסי אנוש, לא תמיד אני מבין סיטואציות רגשיות ויודע להגיב בהתאם, ולכן יש אנשים שחושבים שאני מתנשא. זה קשור גם לבעיות בכל מה שקשור לזוגיות, כמה מערכות זוגיות נהרסו לי ולא הבנתי למה.... (הפיתרון- זוגיות עם בת זוג עם הפרעה דומה). אני אימפולסיבי אבל שנון, לא יכול ללמוד כמעט כלום באופן הרגיל אבל לומד המון מליקוט עצמאי של ידע, לפעמים אטום לגמרי ולפעמים רגיש מדי, ותמיד מעניין לי בחיים הפנימיים, וזה בא עם כמות סבל פנימי לא מבוטלת (שווה ללמוד לימודים רוחניים כלשהם, עוזר מאד).
אשמח אם ביחד נכתוב כאן את המגוון העצום של תופעות שיש להפרעת קשב, כי אין שתיים זהות. אשמח שבעתיים אם מי שרוצה להגיב יהיה הפעם רק מי שיש לו הפרעה או חי ליד הפרעה של מישהו אחר, ויכתוב דבר אחד טוב , מתנה, שיש בהפרעה ואחד שמקשה את החיים מאד. אני מקווה שאם יגיבו רבים, אז אנשים שחושדים שהם נשאי ההפרעה יוכלו לקרוא ולאבחן עצמם ראשונית, לפני אבחון מסודר. ולא, אני לא לוקח ריטלין כעת, הוא עושה לי תופעות לוואי לא נעימות, וכן, אני כל כך מצטער שלא פגשתי אותו כשהייתי בן שש.
אז כתבו דבר אחד טוב שיצא לכם מזה, ואחד שעושה לכם את המוות.
היי מילנה! מה נשמע? לאוראל יש הפרעות קשב וריכוזד, והיא מתחילת השנה מטופלת עם ריטלין. בגלל שהיא בת 5 היו צריכים לפנות למשרד הבריאות עם טופס מיוחד שיאשרו לה כי בעיקרון זה מגיל 6. את יכולה לכתוב לי במייל ואספר לך על ההשפעה של זה... בכייף [email protected]
נראה לי ששנינו עם הפרעות קשב וריכוז ברמה כזאת או אחרת אבל יש אנשים שמסוגלים לחיות עם זה ויש כאלה שחייבים את הטיפול והכוונה...