ציטוטק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,
    לפני כשבוע גילתי לפי בדיקת שתן שאני בהריון ולפי חישוב של וסת אחרונה היני בשבוע 4 ו3 ימים, יש לציין שאני כרגע נמצאת בדרום אפריקה ואין לי בית חולים נגיש בעל אמצעים לביצוע הפלה. לאחר חיפושים רבים השגתי ציטוטק ונטלתי 3 כדורים, כלומר 600mg החל אצלי דימום וכאב חזקים, ונראה כי השק ירד (לא לקחתי מפג׳ין- לא מצאתי). לאחר שבוע הופיעו בחילות תקופות, שלשולים, אי סבילות לריחות, גודש בשד.. חשדתי שהציטוטק לא עזר ועשיתי שוב בדיקת שתן להריון שיצאה חיובית (אין לי אמצעים לעשות us, או בדיקת דם). ולכן נטלתי שוב 3 כדורים של ציטוטק, דיממתי מעט.
    שאלתי האם ציטוטק לבדו לא יעזור לי להפיל, והאם בדיקת השתן היא אכן מעידה כי אני עדין בהריון?

(בעוד כחודש וחצי אני אחזור לארץ, אין לי אפשרות לעזוב לפני).
    תודה מראש
3 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אפשר להפיל רק עם ציטוטק, אך היעילות בשילוב עם מפיגין היא הרבה יותר גבוהה
    העובדה שהיו דימומים מלמדת כי הייתה השפעה לכדור
    אולם בדיקת השתן אכן מעידה כי את עדיין בהריון
    בכדי לקבל יותר מידע היה חשוב לעשות אולטרה-סאונד, וכך לדעת האם מדובר בהפלה חלקית, מלאה או שכלל לא הייתה הפלה וההריון ממשיך להתפתח

ד"ר הדר

• אני מבית חרדי וגיליתי שאני בשבוע 5+6 , לקחתי 4 ציטוטק שהשגתי ודיממתי, באולטרסאונט (24 שעות לאחר נטילת ציטוטק) הרופא ראה ששק ההריון לא נפל וממשיך להתפתח..
    מה אני עושה כדי להפיל בהקדם לפני שהמשפחה שלי מגלה את זה??
    האם הציטוטק יכול לא להשפיע?? האם שק ההריון שרד את הטראומה ? והאם נטילת 4 כדורים נוספים יכולים להועיל אם הראשונים לא עבדו עליי?
    בבקשה תגובה דחוף! אני משתגעת
  • אני מבית חרדי וגיליתי שאני בשבוע 5+6 , לקחתי 4 ציטוטק שהשגתי ודיממתי, באולטרסאונט (24 שעות לאחר נטילת ציטוטק) הרופא ראה ששק ההריון לא נפל וממשיך להתפתח..
    מה אני עושה כדי להפיל בהקדם לפני שהמשפחה שלי מגלה את זה??
    האם הציטוטק יכול לא להשפיע?? האם שק ההריון שרד את הטראומה ? והאם נטילת 4 כדורים נוספים יכולים להועיל אם הראשונים לא עבדו עליי?
    בבקשה תגובה דחוף! אני משתגעת
    נכנסתי שוב, לאחר יומיים לעדכן שאתמול לקחתי 4 כדורים נוספים ולאחר 5 שעות רצתי לשירותים ו"פלאק" ..פשוט החליק.
    בלי מיפיגין ובלי כלום. ככה, ציטוטק נקי.
    תודה לאל שזה נגמר ככה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה