שמעתן על כרטיס הנכה שמאפשר פטור מהמתנה בתור? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה דעתכן?
    אני לא יודעת מי זכאי לקבל את הכרטיס, אבל היום זה נראה לי מאוד הגיוני כשאיש בוגר שנראה לוקה בתסמונת דאון נכנס ישר לתחילת התור בסופר. היו לו רק שני בקבוקי קוקה קולה, ואין לי מושג אם זה היה נראה לי הגיוני באותה מידה אם היתה לו עגלה מלאה בקניות.
    אני מקווה שאנשים לא יעשו שימוש לרעה בכרטיס הזה, אני, בכל אופן, לא מתכוונת להשתמש בו לעניין המתנה בתור כלל (קיבלתי כרטיס כזה עבור אור וזה לא נראה לי הגיוני להשתמש בו).
13 תגובות
עמוד 1
  • מה זה הכרטיס הזה?

לא שמעתי עליו.. ולא קיבלנו כלום. מעניין.

ולמה שאני לא אחכה איתו בתור כמו כולם?

• קראתי וראיתי שזו תעודת הנכה החדשה.

לא חושבת שאנצל אותה

• לא מכירה - אבל לי יש הצעה - שנשים בחודש תשיעי יקבלו תעודת נכה (בשביל מקומות החנייה ואפילו זה נראה לי עוזר)...

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • אמא אווזה, לא כל מחזיק בתעודת נכה מחזיק גם בתג נכה לרכב

• זה מה שאני אומרת!!!! נשים בהריון קשה להן ללכת הרבה, קשה להן לעמוד בתור (להן עלק
  • יש לנו..
    קיבלנו בדואר.
    לפעמים גם עם ילדים מוגבלים קשה לעמוד בתור.
    בעיקר קשה לאנשים מסביב כי הם מאבדים סבלנות..
    אולי זה בכלל כרטיס שנועד להקל על האוכלוסייה מסביב....?
    רנחנו לא עושים בו שימוש ב"ה..
    רוצה אותו?
    "וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים,
    אוהבי ה', יראי אלוקים.
    אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים..
    ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים,
    ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
  • פיתוש, כשכתבתי ״שימוש לרעה״ התכוונתי שאימהות עלולות לקחת איתן את הילד לכל מיני סידורים כדי לא לחכות בתור.
  • ממש ישראלים יתנו למישהו להיות לפניהם ... חלילה שמישהו יעקוף אותם בתור הם יפסידו דקה מזמנם

• רק לא הבנתי לאיזה תורים זה תופס.. בכל מקום בו יש תורים, ללא יוצא מן הכלל?
    ופיתוש ונטע- קיבלתן עכשיו כרטיס חדש בדואר במקום הישן? כי לנו יש את הקודם..
  • לא מדובר בתורים שנקבעים לשעה מסוימת, אלא לתורים שנוצרים באותו המקום, כמו תור לסופרמרקט, תור בדואר וכו׳. אנחנו לא קיבלנו כרטיס לפני הכרטיס הנוכחי שאותו קיבלנו לפני יומיים בדואר.
    אגב, החל מגיל 12 אפשר ללוות את הילד לכל מיני מקומות ללא תשלום. מקומות כמו גן חיות וכאלו. לא מדובר במקומות כמו אוטובוסים כמובן, אבל נראה לי שהבנת מה הרעיון. זה הגיוני - זה הגיל שבו אנשים מפסיקים ללוות את הילדים שלהם לכל מקום, אבל שלנו לא הופכים עצמאיים כל כך מהר.
  • אנחנו קיבלנו.
    יכול להיות שאצטרך לפעמים להשתמש בזכות הזאת. לשקד מאוד קשה בתורים.
    חבל שלא קיבלנו את זה כשהוא היה קטן יותר, אז לחכות איתו בתור היה סיוט!!!

מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
  • לא שמעתי על תעודה כזאת,
    בתור מי ששייכת "לשאר האוכלוסייה"
  • אוי נטלי כמה את צודקת בכל מילה פסיק והברה...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה