עצירות מסמילאק ? עזרה דחוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,
    אשמח לעצה כי אני חסרת אונים כבר.
    הבת שלי בת 1.8 סובלת מעצירות, כל מה שאני מנסה לעשות , אפילו מיץ שזיפים ניסתי לא ממש עוזר. היא שותה הרבה סמילאק ,האם יכול להיות שזה מזה ?
    ניסתי להחליף לה למטרנה אבל היא לא מוכנה וזורקת את הבקבוק. אני לא רוצה להפסיק לה א התמ"ל כי היא לא אוכלת כל כך טוב.
    היא ממש סובלת שהיא צריכה לעשות קקי ובוכה, עוד לפני שהוא יוצא רואים את הפחד בעיניים שלה..אני כמובן מנסה לעור לה בכל דרך, קיפול הרגליים וכ"ו. אני לא רוצה שיהיה לה טראומה

מישהי נתקלה בבעיה כזו וגם אם לא אשמח לעצות
8 תגובות
עמוד 1
  • תנסי להוסיף לה כמה טיפות של שמן זית לתוך הסימילאק,
    אצלי זה עוזר...!

• הייתי עושה לה את הסימילאק יותר ויותר דליל, נותנת לה הרבה מים לשתות וחברה שלי היתה נותנת לבן שלה אפילו בנפייבר.

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • מותר להביא בנפייבר לתינוק ? נראה לי רשום על זה מגיל 6..
  • מעדן חלב בבוקר ובערב, לנו זה מאוד עוזר

• אם הקקי לא יוצא, אולי כדאי לפנות לרופאת הילדים? יכול להיות שהיא תיתן חוקן..?
    תנסי לעזור לה בזהירות עם קיסם אוזניים טבול בהרבה וזלין.

מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
  • באמת? חברה שלי בודאות נתנה לבן שלה לפני גיל 6 (והיא רוקחת) אבל יכול להיות שהוא היה בן 4-5.

ממה שהבנתי בנפייבר זה פשוט סיבים תזונתיים מרוכזים. את יכולה במקום לתת לה אוכל שעשיר בסיבים תזונתיים.

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • בנפייבר לתינוקות רק באישור הרופא.

כמו שמיסי הציעה, 5 CC של שמן זית או קנולה בתוך כל בקבוק עזר לנו מאוד!!

• עברתי את זה עם שני הגדולים ועכשיו עם הקטן .
    אצלי זה הסתדר רק כשהבנים נגמלו מחיתול ועברו לאסלה .
    זה כאילו נראה שהם לא יודעים לעשות קקי בחיתול . הזוי אבל ככה זה אצל שלושתם .
    גם עם אלון . כשאני רואה שהוא מתאמץ אני מורידה לו את החיתול ובד"כ הוא מצליח .
    בזמנו עם נדב הגענו לרופאת גסטרו ילדים . נתנו לנו אבקה בשם "נורמלקס" ללא טעם וריח (וללא מרשם רופא - אך בהמלצתה כמובן) זה הדבר היחיד שעזר .
    זה עינוי גדול עבורם . תתייעצי עם רופא...
    ואם היא בוגרת ומבינה תנסי כבר לגמול אותה לאט לאט
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה