היי בנות, אולי משהי תוכל לעזור לי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אולי מישהי נתקלה כבר במצב כמו שלי אז אני אשמח לעצות,
    הבן שלי בן שנה ו4 והוא הולך למעון כבר מאז שהיה בן חצי שנה, עד היום הוא צורח בהיסטריה כשאני הולכת , הוא היחיד מהילדים שמגיב ככה, עשיתי מעקבים וראיתי שהמטפלות באמת אוהבות אותו ומתייחסות אליו כמו שצריך, אולי אני עושה משהו לא בסדר, אולי חוסר בטחון, אוף, כל יום מחדש נקרע לי הלב...
    למישהי יש רעיון??? אני ממש אשמח:)
    תודה ויומטוב
2 תגובות
עמוד 1
  • אים הפרידה ממנו נעשית ? קשה לך להפרד ?
    שההורה מתמהמה בפרידה והילד רואה שקשה לו להפרד הואמרגיש שאולי משהו לא בסדר ונלחץ.
    לי זה גם קרה עם הבן. שיניתי את דרך הפרידה ששלי ממנו. כבר בדרך לגן שרתי איתו והיינו במצב רוח טוב , שהוא נכנס אמרתי לו שיהיה לך יום כייף ותהנה בחיוך ואמא תבוא אחרי העבודה לאסוף אותך, חיבוק נשיקה וביי.
    כמה שיותר מצב רוח טוב, ופרידה מהירה. הילד קולט את החששות שלך ומגיב בהתאם.

בהצלחה
  • האם את נשארת איתו קצת ? ילדים צריכים פרידה מהירה .
    אני נכנסת בחיוך מברכת את הצוות "בבוקר טוב" נותנת נשיקה , מאחלת יום נעים ואני בחוץ אחרי דקה גג . אם אני מתחילה לדבר ולהתעכב זה לא נגמר טוב (ואצלי הם כבר בני 6 ו- 4 וחצי)
    האם הן מדווחות שהוא נרגע מהר ? אם כן אז כנראה שהוא רק "מברך/מכבד אותך בטקס פרידה"
    איך את מתייחסת לבכי ? את ניגשת לחבק שוב ? זאת טעות בעיני . אין צורך .
    האם את מרגישה שהוא בטוח בגן ? אז שדרי בטחון זה חשוב .
    יש ילדים שקשה להם יותר (לדוגמא הסנדביץ שלי ) וזה יעבור עם הזמן .
    אני יודעת שזה קשה לראות את הפיצי שלך מתייפח כל יום
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה