בנות... עזרה!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כנראה שהתינוק במקפצת גדילה ואני מניקה לאחרונה דיי הרבה מברגיל...
    ממש כואבות לי הפטמות והם אפילו קצת סדוקות.. יש לכן פתרון לזה לפני שאני מתייאשת??

נטע חני
6 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת שכדאי לתת עוד צ'אנס להנקה.. חברה שלי עברה ממש לא מזמן סיפור כמו שלך ועכשיו היא בסדר. המליצו לה לעשות מדי פעם קומפרסים של תה (כמו שעושים לעיניים)- להכין תה עם תיון רגיל, לחכות שיהיה חמים ולא רותח, לטבול צמר גפן ולהניח על הפטמות לכמה דקות. בנוסף היא השתמשה בג'ל פטמות חדש של מורז שמכיל צמחי מרפא שמרגיעים את הפטמות (פוליגונום, מרווה וכו'..) והיתה לה הקלה משמעותית.
    אני חושבת ששווה לבדוק עוד אופציות כדי שהפסקת ההנקה תהיה המוצא האחרון..
  • מסכימה , עם הנאמר לתת עוד צאנס להנקה ואולי להזמין יועצת הנקה שתעזור לך .
    האם יש מספיק צרכים ? המצב היה תקין ואז השתנה ?

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • ליהי לשאלתך זה לא היה היה בתדירות הזאת לפני...
    תודה לשתיכן על העצות אנסה להחזיק עוד קצת מעמד ולהשתמש בעצות שלכן...

נטע חני
  • שמחה שאת נותנת עוד צאנס להנקה אנחנו כאן בשבילך תמיד! אשמח לשמוע.. וכדאי לך להזמין מדריכה התמיכה בדרך כלל עוזרת :)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה