סיפור הלידה של הנסיך שלנו...והשם... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איזה כיף...

אז ככה...ביום חמישי 02\27 עשיתי מוניטור וראו שיש צירונים ממש לא סדירים... במשך כל היום הרגשתי אותם והם היו בהפרשים ממש לא סדירים:15 דק', 17 דק' חצי שעה וכו'...
    בערב נירדמתי ב 21:00 ובעלי המשיך לתזמן את הצירים לפי הפרצופים הסובלים שלי
    התעוררתי מציר כואב אבל אחר כך המשכתי לישון, ב 1:00 בלילה התעוררתי בגלל ציר והתחלתי לתזמן, כל 10 דקות...ככה במשך שעה...הערתי את בעלי אמרתי לו שהגיע הזמן, הזעקנו את ההורים שלי,את אחותי ויאללה לאיכילוב.
    עד המיון הצירים היו בהפרש של 5 דקות...מגיעים למיון ב 3:30 אין בכלל יולדות, מוניטור ובדיקה- פתיחה של 1.5 אבל צירים סדירים. ניכנסנו לרופא אחרי כ 20 דקות, פתיחה של 2.5 מאשפזים...פתאום הצירים התקצרו לטווח של כל דקה-2 דקות...בודקים פתיחה של 3 צוואר מחוק...יאללה לחדר לידה...
    ב 6 עולים לחדר לידה, נופלים על החלפת משמרות...אני דורשת אפידורל כבר... שמו לי את העגלה של המרדים בחדר אך אין מרדים...מרוב כאבים אני מסתכלת על העגלה הולכת סביבה ורק חושבת איך להזריק לעצמי את תרופת הפלא הזו...
    ב 7 וחצי בא מרדים, נותן לי את הישועה וזהו אני נחה...המיילדת אמרה לי כל חצי שעה להחליף צד לשכב עליו וזה יזרז את הלידה...ב 8:30 נפקעו המים...מים מקוניאליים בלידה חייב רופא ילדים...
    ב 09:40 בודקים פתיחה יש פתיחה של 6...פתאום אני מרגישה לחצים קוראים למיילדת בודקת אותי אני בלידה הראש כמעט בחוץ ...
    ב 02\28 יום שישי, בשעה 9:50 בבוקר, הגיחו לעולם 3480 גרם של שלמות,מתיקות והופץ אור בחדר לידה... נולד הנסיך שלנו...

מקווה שלכולן תיהיה חוויית לידה מדהימה וחיובית כמו שאני חוויתי...

אז אנחנו כבר אחרי הברית...הכל עבר בשלום...

וייקרא שמו בישראל: אדם איתן...

6 תגובות
עמוד 1

• פייס: ortal_hori

• מזל טוב גדלו אותו בנחת

]

• מזל טוב!!!!!!!!!!! הרבה אושר ונחת!!!!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
  • מזל טוב
  • סיפור לידה מקסים!!!!!!!!
    איזה שם יפה בחרתם לו
    תגדלו את השלישיה בנחת ובכיף, והרבה בריאות לכולם

• באיחור קל ...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה