לא ברור לי כלום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי אודה לעזרה

קיבלתי בחודש שעבר מחזור שלא היה כזה תקין היה לי יומיים מחזור (מה שלא קורה בדרך כלל) אחרי יום שהייתי נקיה לגמרי, התחילו לי הפרשות חומות שנמשכו משהו כמו שבוע ואחרי כמה ימים הלכתי לרופא מאז כבר עברו שלושה שבועות !!!
    שהלכתי לרופא הוא שלח אותי לבדיקת הריון שלפי הפורומים אני מבינה שהיא שללית.
    HCG QUANT.(S) 0.66 IU/L

(HCG < 3 IU/L = NEGATIVE)

(HCG > 25 IU/L = POSITIVE)
    ולאולטרסאונד שכמובן לא היה כלום.

אני מרגישה שהבטן שלי נפוחה מאוד ואפילו הסובבים אותי חושבים שאני בהריון ואני לא מספרת, יש לי גם כל מיני תפועות בחזה ומרגישה התכווצויות למטה (מפחדת גם שזה פסיכולוגי).
    האם יש סיכוי שהתופעות יגיעו כמעט שבוע לפני המחזור או האיחור ?
1 תגובות
עמוד 1
  • הי וברוכה הבאה
    יתכן שמה שאת מתארת אלו תופעות של PMS - שמגיעות לפני הוסת.
    הבטן הנפוחה, הכאבים, הגודש (?) בחזה ....
    בואי תראי מה קורה בוסת הבאה, תבקשי מעקב זקיקים אצל הרופא שלך (ככה תוכלי לדעת בדיוק מתי את מבייצת -> ומתי בדיוק לקיים יחסי מין) ונקווה לטוב
    אגב, לפעמים תופעות של PMS עלולות להחמיר בעקבות מצבים רגשיים כגון רצון להיכנס להריון שעוד לא מומש... קחי בחשבון :-)
    מאחלת לך קליטה מהירה קלה ובריאה

יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מומחית בליווי הריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה