חייבת לדעת איך זה אצלכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כשילדתי את הבן הראשון הוא היה נכד ראשון במשפחה וקיבל את כל תשומת הלב,התלהבו מכל דבר הכי קטן שעשה וכל הזמן רצו להחזיק אותו,עכשיו הבת שלי כבר בת 4 חודשים ובקושי מתייחסים אליה,נכון שהגדול גונב את כל תשומת הלב אבל עדיין גם היא מקסימה .גם אצלכם היה ככה?
7 תגובות
עמוד 1
  • אצלנו הפוך.
    במשפחה שלי (הוריי) פחות מתלהבים וזה מכמה סיבות:
    - שקד נולד אחרי מקרה טראגי והוא גם היה הנכד היחיד אז הוא קיבל יחס של מלך.
    - ילדתי את עידו וזוהר ברצף (הפרש של שנה) אז זה משתנה כשמגיע תינוק בהפרש גדול או קטן יותר.
    - ההורים שלי עוזרים לי המון עם החוגים, הטיפולים וכל מה שצריך, כך שהם רואים את ילדיי כמעט כל יום, אז אין להם זמן להגעגע/להתלהב.
    אבל ברור שהם אוהבים את ילדיי ושמחים על כל הישג והתקדמות שלהם.

במשפחה של בעלי יש נטיה להתלהב מהקטנים יותר. זאת אומרת שקד כמעט שקוף שם
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
  • עצוב...
    אצלי אומנם ילדיי לא הראשונים, אבל הוריי זכו לגדל את בנותיי בניגוד לנכדים אחרים (שגרים בחו'ל) אז הם קצת יותר קרובים. אבל אין שום הבדל בולט בין הנכדים.

אצל בעלי, הילדים שלנו הם הנכדים היחידים ושלושתם מקבלים אותו יחס, שזה בעצם לא ממש הרבה..חוץ ממתנות ביומולדת אי אפשר לצפות מהם למשהו.

• אני רק מתפללת שיהיה יחס....אפילו יחס להתלונן עליו....

אנחנו בקושי מתראים עם המשפחות....
    פייס: ortal_hori

• גם אצלנו ככה בדיוק
    לקטן התייחסו הרבה פחות

• אצלנו לא.. מתפעלים מכולם האמת

יש שריטות אחרות

• כמו אשטנגה... מתפעלים מכולם אבל יש שריטות אחרות

הילדים שלי ממש לא נכדים ראשונים... הנכד הראשון של הוריי היה לפני 19 שנה
  • יש לאנשים דווקא נטייה להתלהב מהקטנים . כי הם תינוקות והם חדשים וטריים וכו'...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה