מעדכנת אתכן שוב... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבדיקה הייתה אתמול בשעה 16:00, הרופא בדק 10 דק' עם האולטרסאונד ובסוף החליט ששק ההריון ריק ללא חלבון עוברי וללא עובר.
    הייתי עם אמא שלי...בכיתי כמו ילדה קטנה ולא ידעתי מה לעשות עם עצמי! איך יכול להיות ריק?! למה?! אמא שלי אמרה לי שהלב שלה לא שקט ושהיא רוצה שנלך לעוד חוות דעת. משם נסענו לקופת חולים אחרת. אחרי המתנה ארוכה נכנסו לפרופ' שאמר שהוא לא עושה אולטרסאונד ולא מבין בזה והביא לי הפניה ואמר לכי עם זה למזכירות. הן אמרו לי לבוא מחר אבל הפרופ' בא לעזרתי ואמר זה דחוף שיקבל אותה עכשיו. נכנסתי לרופא מקסים ומדהים שבדק אותי. יש לציין שהמכשיר אולטרסאונד של הרופא הראשון היה מהישנים הקטנים ושל הרופא השני אולטרסאונד מהמשוכללים (מי שמכירה). הוא אמר שיש שק הריון וגם שק חלבון..הוא האאה לי בגדול איך זה נראה וגם התחלה של עובר...אני לא מפסיקה להסתכל על התצלום שהוא הביא לי..
    הוא אמא שזה לא תואם לשבוע שאני נמצאת בו אך יש יותר מ 50% שזה יתפתח....
    הוא אמר לי לחזור בעוד שבוע לבדיקת חוזרת.
13 תגובות
עמוד 1
  • הוא מאוד אופטימי ואומר שזה נראה לו פשוט הריון צעיא ממה שאנחנו חושבים, אבל שזה יכול להיות או הריון צעיר או הריון שלא מתפתח חס ושלום.
    אבל לפחות ראיתי שאכן יש שק חלמון עיגול כזה וגם את ההתחלה של העובר ראיתי - אמנם הוא ממש ממש ממש קטן, אבל הוא שם....
    מדאיג אותי שזה לא תואם לשבוע שאני אמורה להיות בו, מאוד מדאיג!
    איך אני אשרוד עוד שבוע?! מיותר לציין שהיום לא הלכתי לעבודה ושאני בבית במיטה מתחת לשמיכה עמוק עמוק...
    אני גם לא מרגישה שום דבר - אפילו הכאבי ציצי הקטנים שהיו נעלמו....
    אני משתדלת להאמין שאולי כן יש סיכוי לזה, אבל קשה לי מאוד!
    מרופא שאומר שיש רק שק הריון לרופא שרואה הכל פשוט הרגשות שלי אתמול התפכו פעם אחרי פעם
    אולי תעזרו לי לחשב. ווסת אחרונה 22.1 , הזרעה 7.2, אוביטרל 6.2
    הרופא טען שלא חישבנו טוב כי חודש שעבר היה 28 יופ ולא חודש של 31 יום
    אני בוכה, מתוסכלת, כואבת ולא יודעת כבר מה לעשות עם עצמי!!
  • וואי יקירה אני ממש מחזיקה אצבעות בשבילך!!!
    תהיי אופטימית למרות שעכשיו זה סופר קשה ואני לא מתארת לעצמי מה שעובר עלייך..
    הרופא לא אמר ממתי סופרים? אולי זה באמת הריון צעיר..?
    אפרסקית
  • לפי החישובים שאני מכירה - את רק בתחילת שבוע 7. וזה אומר שגם יכול להיות שאת ב 6 או 5 כי לפי מה שקראתי לפעמים העובר מתפתח בהתחל לאט ואז משנים את שבעעות ההריון בהתאם לגודל העובר והשק.

כלומר, באמת סיכוי של 50-50 שההריון פשוט צעיר. במיוחד אם הוא ראה התחלה של עובר. אז הוא פשוט כניראה קטן ומתפתח לאט.

ולפי זה גם ישנו לך את מספר השבוע ואת התל"מ...

זה מאוווווד קשה!!!!! הציפייה, לחכות בסבלנו... המתח יכול להרוג!!!!! אבלללללל אני אופטימית ומחזיקה לך מיליון אצבעות בידיים וגם ברגליים!!!!

קחי לך יום יומיים להרגע מהתהפוכות שעברת אתמול.. אני מתארת לעצמי שהיה מאוד לא פשוט...

אבל תאכלי טוב. תנוחי! שמעתי שתותים ושקדים עוזרים. והרבה מים!!
    תפילות, אצבעות משולבות, תקווה ואמונה!

ובסוף יהיה בסדררר

אוהבת אותך המון ומקווה בשבילך לטוב ביותר..

הלוואי שבשבוע הבא תגלי שזה רק היה הריון צעיר ובקרוב תשמעי דופק קטנטן מהיר מהמם ומרגש!!

נשיקותתתת והמון חיבוקים חמים חמים!!!!

ליטלילי

• את יודעת, עכשיו שאני נזכרת אני זוכרת שחברה שלי הגיעה לאולטרסאונד בשבוע 8 והרופאה אמרה שהיא לא רואה כלום .... לדברי הרופאה היא לא הייתה אפילו בהריון. 7 חודשים אחר כך היא ילדה בת ואמרה שנורא רצתה להגיע איתה לרופאה הזאת ולהראות לה שהיא טעתה. כך שהכל יכול להיות!!!!
  • מחזיקה לך אצבעות לבשורה טובה עוד שבוע
  • סופרים לפי ווסת אחרונה ולכן את בשבוע 6 +5
    כמו שרשמתי לך קודם, יכול להיות שאצלך עדיין לא רואים דופק כמו אצל המון בנות אחרות.
    תנסי להתאזר בסבלנות עד כמה שניתן.. זה יהיה שבוע קשה שבסופו תהיה הפתעה נעימה...
    תהיי אופטימית. גם אני לא מרגישה כלום, זה לא מחייב להרגיש...
    תראי בזה שאת מבנות המזל האלה שלא מרגישות הריון חוץ מבטן שגדלה.
    שולחת חיבוקים ונשיקות

Boten
  • לגבי הזרעה כן יכול להיות טעות בגיל העובר בוודאות אני אומרת, אם זה אי וי אף אז התאריך ידעו בהחלט עם הזרע יכול להיות סטייה עד שבוע כמעט.. מחזיקה לך אצבעות ומאחלת המון בהצלחה שמחי אותנו עם חדשות טובות
  • פוקה
    לפני חצי שנה נכנסתי להריון אחרי שנה ושמונה חודשים של נסיונות וטיפולי הזרעה והורמונים ומעקבים.. שנה ושמונה ואני לא צעירה בכלל.. יחסית לנושא..
    ב.דופק ראשונה לא היה דופק היה צעיר. שבוע של המתנה קורעעתתתת. בדיקה שניה- יש דופק!! אבל הוא קטן... שוב המתנה קורעתתת. בכי וייאוש. אחכ זה הלך והדרדר.. שוב יש דופק אבל חלש. אחכ מבינים שזה לא מתפתח וכו..
    אני מספרת לך את זה כי בסוף היתה לי הפלה בשבוע 9!! וההמתנה היתה הקשה מכל. אני מבינה את זה.
    יש לך שבוע של המתנה וצריך להישאר אופטימים אבל בזהירות..
    לקוות לטוב ולצפות לגרוע מכל. לי זו היתה חוויה קשה מאוד אבל גם היא עוברת.. ויש לך במה להתנחם- את צעירה!! זה ממש ממש משמעותי. ונקלטת זה גם חשוב!! בואי נתפל ונקווה לטוב
  • אני מאוד מקווה שזה באמת הריון צעיר ואני מחזיקה לך אצבעות, תהיי אופטימית אבל בכל זאת תיהיי מוכנה לכך שזה לא.
  • פוקה
    מה שלומך אהובה?

ליטלילי

• כל מילה נוספת מיותרת כרגע
    אני פשוט רוצה לחבק אותך חזק

• הוא מאוד אופטימי ואומר שזה נראה לו פשוט הריון צעיא ממה שאנחנו חושבים, אבל שזה יכול להיות או הריון צעיר או הריון שלא מתפתח חס ושלום.
    אבל לפחות ראיתי שאכן יש שק חלמון עיגול כזה וגם את ההתחלה של העובר ראיתי - אמנם הוא ממש ממש ממש קטן, אבל הוא שם....
    מדאיג אותי שזה לא תואם לשבוע שאני אמורה להיות בו, מאוד מדאיג!
    איך אני אשרוד עוד שבוע?! מיותר לציין שהיום לא הלכתי לעבודה ושאני בבית במיטה מתחת לשמיכה עמוק עמוק...
    אני גם לא מרגישה שום דבר - אפילו הכאבי ציצי הקטנים שהיו נעלמו....
    אני משתדלת להאמין שאולי כן יש סיכוי לזה, אבל קשה לי מאוד!
    מרופא שאומר שיש רק שק הריון לרופא שרואה הכל פשוט הרגשות שלי אתמול התפכו פעם אחרי פעם
    אולי תעזרו לי לחשב. ווסת אחרונה 22.1 , הזרעה 7.2, אוביטרל 6.2
    הרופא טען שלא חישבנו טוב כי חודש שעבר היה 28 יופ ולא חודש של 31 יום
    אני בוכה, מתוסכלת, כואבת ולא יודעת כבר מה לעשות עם עצמי!!
    היי רציתי לדעת מה אמרו לך בסוף
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה