הפלה נדחית שבוע 8 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבוע טוב, אני כותבת בצער רב. אני נמצאת בשבוע 8+ ואתמול בבוקר עשיתי אולטה סאונד ראשון ולצערי לא היה דופק... הייתי במיון ואני צריכה מחר להחליט באיזו צורה אני רוצה לטפל בזה... או גרידה או כדורים שלוקחים שגורמים לרחם להתכווץ וליפול לבד.... אני מתה מפחד ואין לי מושג מה עדיף.... אין לי שום דימומים אז האופציה שלחכות שזה יקרה לבד לא רלוונטית.
    האם מישהי כבר הייתה במצב הזה? ומה עשיתן?

תודה רבה מראש
3 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל אני רוצה לחבק אותך ולומר לך שאת לא לבד, ולחזק אותך להסתכל קדימה ולדעת שתעברי את זה וזה יהיה מאחורייך, ותתחילי דף חדש בחיים.

אני עברתי הפלה בשבוע 8+, לאחר אולטראסאונד ראשון, אבל ב US העובר היה קטן והתאים לשבוע 5 (לדברי הרופא גודל כזה לא אמור להופיע עדיין דופק). כלומר, לקח 3 שבועות עד שהרחם שלי זיהה הריון לא מתפתח והוציא אותו לבד ללא התערבות רפואית.

האם העובר שלך היה בגודל מתאים לשבוע 8?
  • אז, מה החלטת?

גם לי גילו עובר ללא דופק כשהייתי בשבוע 9 +6 והעובר התאים ל-7 +2. אני החלטתי לעבור הפלה עם ציטוטק, כי אומרים שזה כביכול כמו הפלה טבעית ויותר פשוט לגוף מאשר גרידה, אבל במבט לאחור זה ממש לא היה כך. קיבלתי שתי מנות בהפרש של שבועיים שלא הואילו. לאחר חודשיים נוספים של דימומים וכאבים ואישפוזים במיון, וכל הזמן נותרו שאריות הריון, החלטתי לעבור ניתוח היסטרוסקפיה. אם הייתי יודעת שככה יהיו פני הדברים, הייתי מראש עוברת גרידה...
  • הי, משתתפת בצערך. אני מניחה שכבר עברת טיפול אבל אני בכל זאת אספר גם.
    הייתי באולטרסאונד בשבוע 12 וגילו כי העובר הפסיק להתפתח בשבוע 8 בדיוק.
    בחרתי לעשות בציטוטק למרות שאמרו שאני גבולית ויכול להיות שזה לא יצליח.
    קיבלתי 2 מנות בהפרש של 3 ימים , הדבר לא נעים, אבל אצלי זה הצליח ושאריות מינוריות שהיו יצאו בווסת שלאחר מכן.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה