חובה להיכנס ולשתף ..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נכנסתי לפייסבוק והזדעזעתי לקרוא את הפוסט הבא, בבקשה תשתפו ואני לא מאחלת לאף אחת לעבור את זה.
    משתפת כאן פוסט מזעזע שפורסם במאמאזון.
    אנא מכם, הפיצו אותו לכל עבר, כי מישהו צריך לתת את הדין ואם עוד נשים עברו חוויה דומה בבית חולים, אולי זה הזמן להוציא את החושך לאור:

Diana Betito Shendlov
    טוב אז ההחלטה להוציא את זה לכאן לא קלה אבל אולי גם מכאן אני אגיע לאמהות שעברו חוויה דומה.
    ילדתי את הבן השני שלי באסף הרופא בתאריך 13/09/12 בשביתת הרופאים. בהתחלה הכל היה רגיל הגעתי עם פתיחה והוכנסתי לחדר לידה ומשם התחילה כל מסכת היסורים שאני חווה נפשית עד רגע זה.
    המקום היה די ריק ככה שהצוות היה פנוי. כ 5 שעות חיכיתי למרדים שהיה פנוי אך לא בא . למה ? ככה!
    בין לבין ספגתי כל מיני ליכלוכים כמו בגללך אנחנו צריכים לעבוד למה באת לכי פעם הבאה לקפלן ותוך כדי הם לעגו לי ביציאות אחת לשנייה כמו תדאגו שהדפוקה הזאת תלך ללדת פעם הבאה בקפלן. ?(ואני רחוקה מלהיות דפוקה).
    לאחר כ 5 שעות הגיעה המרדים והרופא הראשי החזיק לי את הראש מקופף ליד הרגליים שלו תוך כדי שהמרדים שם לי מחט בגב והרופא שהוא הרופא הראשי שם אמר לי שאני משחקת לו בביצים וגיחך.
    המרדים תוך כדי שהוא החדיר לי את המחט לגב דיבר בטלפון ופתעום הלך ככה שנותרתי עם הצינורית בגב אך ללא אפידורל.
    באזשהו שלב שכבר לא יכלתי לסבול את הכאבים והעוגמת נפש הגיעה אחת המייילדות ובשקט אמרה לבעלי שיקח אותי משם מהר לבית חולים אחר כי הם עושים את זה בכוונה בגלל השביתה.
    בעלי אכן דיבר עם מעייני הישועה והם הסכימו לשלוח לי אמבולנס עם מרדים שישים לי אפידורל( העדפתי לקחת סיכון ולברוח משם באמצע לידה וללדת באמבולנס רק לא שם) .
    ברגע שהתבקשו באסף הרופא למלות לי טפסים בכדי לשחרר אותי הם החליטו שאין סיכוי כזה וביקשר רגע מאמא /שלי ובעלי לצאת מהחדר ואז נעלו אותו.
    בכדי שאני לא אעזוב החליטו שהם חייבים מיד לילד אותי ועל אף שלא הייתה שום מצוקה לעובר בכדי להיפטר ממני החליטו מיד ליילד אותי בואקום על חי!!!!
    תוך כדי שאני צורחת לבעלי שיפרוץ אץ הדלת ומתחננת להם שיפסיקו תפסו לי את הידיים והרגליים ומחצו לי את הבטן ויילדו אותי בכח. צעקתי " שמע ישראל" והתחננתי לצאת משם בחיים. היה שלב שהיה לי דם בפה לפי טענתם נשכתי את עצמי . הגיוני?? לא נראה לי.
    תוך כדי הם לא הפסיקו להקניט אותי לקרוא לי דפוקה ומטומטמת ולזרוק יציאות כמו אל תכינו אותה לפה פעם הבאה. שתץבינו אנחנו אנשים רגועים מידי לצערי כי אמא שלי ובעלי מלבד לבכות מחוץ לחדר לצערי לא פעלו באלימות וחבלללל.
    התינוק לאחר שהוצא ממני הונח על השולחן מהברזל לא נוגב לא כוסה ואף לא הודלקה לו מנורה . רק לאחר כמה דקות אמא שלי מבחוץ שמעה את הבכי של התינוק והורשתה להיכנס , וכששאלה למה התנוק לא מכוסה וללא המנורה המיוחדת ענו לה בלעג שנעים שם בחדר ( ספטמבר חום איצים בחוץ וביפנים מזגן על קור).
    כמובן שגם בזמן התפרים חטפתי לא מעט לגלוגים ומשפטים כמו יאללה אל תצעקי צעקת מספיק יאללה יאללה תהי בשקט.
    לאחר שפניתי למשרד הבריאות ולאסף הרופא מלבד מכתב התנצלות בכאילו וממש צבוע לא קיבלתי שום התנצלות באמת.
    החוויה הזו הולכת איתי בכל רגע ואני לא מאחלת להם שהילדים שלהם יעברו את מה שאני עברתי .

1 תגובות
עמוד 1
  • מזעזע!!!
    זה ידוע שזה חרא של בית חולים ( סליחה על המילים זו פשוט האמת!!)
    אבא של גיסי ( זיכרונו לברכה) נפטר שם בגללם!!!!!!
    היה לו התקף לב והם לא עלו על זה, אמרו לו שנתפס לו שריר ואז הזריקו לו זריקת וולטרן כדי ״ לשחרר״ את השריר, זה גרם ללב שלו לפעום מהר יותר וכמה שעות אח״כ הוא נפטר!!!!!

יש אלוהים בשמים והוא ישלם לרופאים האלו, הם בני אדם כמונו וגם להם יש ילדים ונכדים, שה׳ יסלח לי כי אסור לאחל דברים כאלו , אבל כל אחד יקבל את מה שמגיע לו!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה