טוב שאלה מצחיקה קצת אבל תהיו סבלניות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אמא שלי הביאה אתמול סיר של כרוב ממולא (המאכל האהוב עלי) כל ההריון הצלחתי להחזיק בלי סושי, בלי סטייק מידיום אבל עכשיו ממש יש לי חשק לטרוף את הממולאים ואני בפחדים שזה יעשה לקטנצ'יק גזים ואז אני אצטער על זה..
    אפשר לדעת איך זה אצלכן מה אתן אוכלות ולא עושה גזים ומה ניסיתן וכן עשה גזים?
    ישתבח שמו לעד!
4 תגובות
עמוד 1
  • אוכלת הכל !!! תנסי ותראי ,לא הייתי נמנעת מראש
  • בהתחלה ניסיתי לצמצם אכילת קטניות (בעיקר חומוס ושעועית), שתיית מוגזים ולהמנע מכרוב, כרובית וכדומה, אבל גם כשהקפדתי וגם כשלא הקפדתי לא ראיתי שינוי משמעותי בגזים. הם היו שם בכל אופן :( ורק עיסויים, גרפווטר וערסול הקלו.
    חושבת שזה אישי והייתי מציעה לך לנסות - תאכלי, תהני ואם משפיע לרעה, פשוט תלמדי לפעם הבאה.

בתאבון :-)
  • גזים נוצרים במערכת העיכול שלנו ולא מועברים בחלב האם...
    תאכלי הכל מכל, לדעתי זה בסדר

• תודה בנות. פורים וזה.. לקח לי זמן לחזור להגיב פה :) כמובן שטרפתי את כל הסיר בסוף. פשוט לא יכולתי לעמוד בפיתוי. אני אנסה תכשיר טבעי להקלה ונראה אם עוזר.
    חג שמח!!!

ישתבח שמו לעד!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה