אוף! מתסכל! לא יודעת מה לעשות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יונתן לא הוגה ברור מלא צלילים! מלא!!!
    כבר כמה חודשים שגם המורה שלו וגם המדריך בצהרון מעירים לי על זה שאני צריכה לקחת אותו לקלינאית תקשורת.

אז כבר הצלחתי למצוא תור לאחת ויונתן פשוט לא משתף פעולה!!!!
    הוא צוחק, הוא עושה שטויות, הכל חוץ מלתרגל
11 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל קבלי

אני חושבת שאפילו שהוא "גדול", הדרך לתת לו מוטיבציה היא דרך משחק.
    הוא עוד ילד..
    איך מדרבנת אותו הקלינאית? האם היא יצרה בשבילכם משחקים לתרגול?
    או לעמוד ובצורה יבשה להגות צלילים- כי גם אותי זה לא היה מעניין..

הוא תחרותי? יש לו תחומי עניין כמו ספורט? או כל תחביב אחר?
    הסוד הוא לעשות את זה דרך משהו שכבר יש לו מוטיבציה לעשות, ואז "לרכוב" על זה
  • בבית עוד איכשהו הוא מוכן לתרגל (כי אני אומרת לו שרואים טלויזיה אחרי התרגול אם נספיק).
    הבעיה היא דווקא במפגש איתה - שם היא משחקת איתו והוא לא מוכן לשתף פעולה.

ההתחלה היא קשה (רק להגיד צלילים) וסיזיפית יותר.

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • מה הקלינאית אומרת?

• האמת שאני חושדת שזה גם קשור לקלינאית. היא מאוד צעירה וכנראה לא מצליחה "לתפוס" אותו.
    עד עכשיו (אנחנו בקלינאיות כבר 3 שנים) יונתן סופר שיתף פעולה.

הקלינאית אומרת שהוא בתפר בין להיות קטן שאפשר "לעבוד עליו" לשתף פעולה ללהיות גדול שחייבים את שיתוף הפעולה שלו (למרות שלדעתי תמיד היה צריך הרבה שיתוף פעולה ממנו) והיא ביקשה ממני לחפש "תמריצים" שאפשר יהיה להשתמש עליו.
    יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • מהניסיון שלי-משהו בה לא נכון, היא צריכה למצוא תמריצים..
    הייתי במקומך מחפשת מישהי אחרת במקביל.

• היי מותק
  • לא חסרות דרכים לשיתוף פעולה....

עם רעי לדוגמה כל מה שהיה קשור באופנועים או באופניים הוא שיתף פעולה יופי...

תשוחחי איתה, תסבירי לה מה הוא אוהב למה מתחבר, איזה משחקים משחק בבית ודרך זה יהיה יותר קל...

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• מסכימה עם כולן שיש בעיה בתקשורת עם הקלינאית. אני הייתי מציעה לשפר את התקשורת וכמו שהציעה שיר לשוחח איתה על דברים שיונתן אוהב כדי שישמשו לה בסיס לעבודה עם יונתן. משם היא תבנה את הפעילות. זה משהו שצריך להיות בתקשורת בינך לבינה.
    אגב לתשומת ליבך, אני מאד לא אדלריינית ונגד תמריצים חיצוניים כמו אם תתרגל אז תקבל טלויזיה וכאמרתי תמריצים התכוונתי לתמריץ דרך התרגול עצמו לדוגמא; את וינתן משחקים בכדור; הוא זורק אליך ואומר הברה של תחילת מילה, את מוסרת לו חזרה ומנחשת את סיום המילה. התמריץ הוא המשחק עם אמא דרך התרגול. סתם דוגמא להבהרה כי אני מרגישה שלא הבנת מה רציתי לומר
  • אתם כבר 3 שנים, הוא שיתפ פעולה? אז מה קרה לקלינאית שהייתם עד עכשיו?

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
  • היינו בהפסקה ועכשיו אין להם תורים בשבילנו
  • לגמרי מבינה את התסכול שלך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה