עזרה בבקשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב.. אני חדשה פה.. צריכה עזרה ויש לי כמה שאלות.. אני נשואה מאז שישה חודשים, אני ובעלי מנסים להיכנס להריון .. היה לי כאבים בבטן תחתונה ולאחר בדיקה אצל רופא יצא דלקת בדרכי השתן ואני כרגע מטפלת בזה דרך כדורי אופלודקס .. עשיתי גם כן בדיקות אצל רופאת נשים והכל יצא תקין בעזרת השם .אמרה לי שעד שנה לנסות זה בסדר.. האם יש השפעה לדלקת בדרכי השתן על הכניסה להיריון ..? האם יכול להיות שבגלל זה עדיין לא הצלחתי להכנס להיריון ? וחוץ מזה יש לי שאלה נוספת .. האם יש ויטמנים שאפשר לקחת כדי להגביר את סיכויי הכניסה להריון ? ולמשל איזה ויטמנים ? אני לוקחת חומצה פולית גם .. תודה על העזרה
3 תגובות
עמוד 1
  • הי חמודה :-) בוקר טוב וברוכה הבאה.
    ככל הידוע לי..לא אמור להיות קשר בין כניסה להריון ובין דלקת בדרכי השתן.
    מעבר לזה - בהחלט יש ויטמינים מומלצים לתקופת הפריון - תסתכלי בפוסטים שבראש העמוד - יש שם די הרבה טיפים.
    המון בהצלחה

יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מומחית בליווי הריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • רק רוצה להוסיף, שכדאי להיכנס להריון כשהגוף באיזון ולא כשחלק מהמשאבים מופנים להבראת הדלקת...אז מההיבט הזה אולי שווה לחכות עד שהמדדים הדלקתיים יחזרו לנורמה. בהצלחה :-)

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מומחית בליווי הריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • בקר טוב .. תודה לך על התשובה :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה