-
אני לא הגרתי, חוץ מגיל 11 מרוסיה לישראל,
אבל אני מאוד מבינה אותך,
לפעמים גם לי בא פשוט לזרוק את הכל ולעוף מכאן
-
בזמנו בדקנו את האופציה להגר לקנדה, ניסינו דרך איזה עורך דין להגיש בקשת הגירה להליפקס, אך הם דרשו המון כסף
אחר כך ניסינו דרך קהילה יהודית לויניפג וירדנו מזה, למרות שבעלי היה אמור לסוע לביקור שם
מה שמפריע לנו זה קודם כל מזג אוויר קרוב למינוס שלושים ויותר בחורף זה אולי שיקול זניח לאנשים אבל לנו זה מפריע
וויניפג זה ממש חור אין שם מה לעשות
אנחנו גם לא רוצים לעזוב את המשפחה מאוד קשורים אליהם
כל שאר המקומות זה רק אם יש מקצוע נדרש אני לא יודעת מה את ובעלך עושים תחפשו באינטרנט את רשימת המקצועות הדרושים ותראו אם אתם מופיעים שם
יש לנו מכרים בקנדה את האמת הם לא מתלהבים בכלל היה זוג שחזר לארץ
יש לי גם חברים בארהב והם כן מרוצים
זה מאוד תלוי בהרבה דברים
בכל מקרה בהצלחה תשקלו טוב ותבדקו לפני שאתם עושים צעד כזה
-
תודה רבה בנות...
אחרי בירורים ארוכים ושבירת הראש, התלבטויות וכל מה שכרוך בכך המקצוע שלי הוא ברשימת ה 24 המקצועות הדרושים ביותר בקנדה ואילו של בעלי ברשימת ה 14 מקצועות הנחוצים...
עצם זה שאנחנו נמצאים ברשימות האלו מבטיח לנו עבודות כמעט באופן מיידי ומקצר לנו המון זמן המתנה לאישורים ותהליכים בירוקרטיים...
אז אנחנו כנראה מתחילים את התהליך הזה...
שיהיה לנו בהצלחה...
-
איפה נוגע שתספר לך?.....
פייס: ortal_hori
-
מתוקונת
-
בהצלחה מאמי
-
איפה הרשימה הזאת (של המקצועות הנחוצים)?!?
הבעיה היא שקר שם, לא?
יעל, אמא של יונתן ואיתמר
-
האמת?... אפשר ממש להבין אתכם...
-
יש לי אח בארה"ב כבר 10 שנים (נשוי לישראלית והורים ל- 2 בנות שנולדו שם)
אחי בזמנו נולד בארה"ב (ההורים שלי היו בשליחות והוא נולד שם) לכן יש לו אזרחות והיה לו קל להגר .
הם נסעו בעקבות זוג חברים שנסעו והתמקמו טוב..
ההחלטה שלהם לעזוב הכל ולנסוע הייתה בעיקר כלכלית
שניהם עבדו והרוויחו ממוצע ומעלה אז הם היו זוג טרי והם לא הסתדרו בכללללל .
אין ספק שמבחינה כלכלית הם פשוט פורחים .
הקושי העיקרי שלהם זה הגעגועים למשפחות.. חוצמזה הם לא מתגעגעים לכלום
-
שמש, לגבי אנטישמיות, זאת נקודה שגם אני כתבתי עליה,
אני חושבת שזה לגמרי לעניין,
כדאי לקחת בחשבון את הפרמטר הזה.
חבר טוב של בעלי גר בהולנד כבר כמה שנים טובות,
קנה דירה יפה, מרוויח מאוד מאוד יפה וחי ברווחה טובה.
התחתן לפני שנה עם בחורה הולנדית יהודייה,
וכמה הייתי מופתעת כששמעתי שהם רוצים לעזוב את החיים הטובים בהולנד
ולעבור לארץ.
הסיבה, אנטישמות שהולכת וגדלה משנה לשנה
נטלי
-
תודה רבה
-
אני מקנא בכם על האומץ
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
------------------------------------------------------------------------------------------
לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
--------------------------------------------------------------------------------
אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
----------------------------------------------------------------------------------------------
"כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
-
מה אני אגיד לך...זה לא ורדים ושושנים...
יש חיים נוחים יותר אבל קלים יותר? ממש לא.
השאלות הכי חשובות שאני יכולה לתת לך לחשוב (ולענות בעיקר לעצמך) זה:
'האם את יכולה להיות רחוקה מהמשפחה, האמא, האבא, השכנה שעוזרת לפעמים, החברים, הבית, המוכר, הידוע, הבית קפה שתמיד היית הולכת כדי קצת לנשום...?
ולא רחוקה ליום או יומיים, אלא שבועות, חודשים, שנים על גבי שנים, במקום שאת מוקפת באנשים אבל בכל זאת מרגישה בודדה בעולם'
והשאלה השניה
'האם את חושבת שאת יכולה להכיל את כל המשפחה שלך על הכתפיים שלך? להחליט החלטות של מגורים, גנים, בתי ספר, חברים, קשיים של שפה, קשיים של התאקלמות, קשיים של הבעל בעבודה, רגרסיה של הילדים, קניות, ניקיונות, אמבטיות?
וכל זה בידיים שלך, בזמן שאת בעצמך מעכלת, מתאקלמת, סובלת, כואבת כאב כל כך חזק שהבכי שורף לך בעיניים'
ובכל זאת, זה מחשל ומחזק את הזוגיות
-
אנחנו כבר שנים דנים בנושא הזה ובעלי בדק בזמנו את רשימת המקצועות הדרושים להם אבל זה גם עניין של כסף שצריך להוציא והאם האישור הוא וודאי בסוף? או שיש מצב לא לקבל אשרה ואז הלך הכסף?
יש לו מכרה מהעבודה שהיגרה לאוסטרליה. זה לקח הרבה זמן (וכסף לכל האישורים) אבל הם זוג צעיר ללא ילדים אז יכלו להרשות לעצמם. היא כבר מצאה עבודה אבל בעלה (רופא שיניים) צריך לעבור שם מבחנים על מנת לקבל את ההסמכה שלהם. עניין פורמלי בעיקר...
זה החלום שלי.... לצערי כנראה שהוא לא יתממש ואני מקווה לילדיי חיים יותר טובים במדינה אחרת, כשיהיו גדולים
תמר
הבלוג שלי
http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps
-
נוגעעעעעעעע
פייס: ortal_hori
-
אני מבינה וחושבת שזה בדיוק מה שאני ובעלי צריכים...
אני חושבת שזה צעד נחוץ הן על מנת להעניק את החיים הנורמלים,המבוססים,הרגועים לילדים שלנו והן לנו כזוג...
אני יודעת שזה קשה אבל עם זאת זה צעד נחוץ לדעתי...