-
-
-
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
------------------------------------------------------------------------------------------
לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
--------------------------------------------------------------------------------
אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
----------------------------------------------------------------------------------------------
"כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
-
את נשמה את..
אבל חמודה שלי, זה בכלל לא משנה באיזו חברה את חיה,
חתולות הן תמיד מוקד ל "קישתא" של ילדים והצקות..
זה מצחיק אותם לראות חתולה בורחת..
-
אני קצת סקפטית לגבי מידת התרבות שתמצאי בנוער של ימינו, בכל שכונה, בכל מגזר ובכל עיר.
לשבת בגינה ולשתות אלכוהול או לעשן זה כן תרבותי?
לצערנו זה קורה כמעט בכל איזור. היותר תרבותיים הולכים לשתות במועדון.
ואני מדברת על בני 14.
אבל אולי אני רואה שחורות וזה קיים רק אצלנו.........
פשוט עצוב
-
תודה, יקרות
-
איכסה מגעילים
פייס: ortal_hori
-
האמת את צודקת.זה באמת לא בסדר ותמיד אני מתעצבנת על ילדים שעושים את זה.....למרות שאני לא ממש מחבבת בעלי חיים אני בטח לא מציקה להם.....
אני לא חושבת נניח שזה לא בסדר שאני לא מחבבת בע"ח כול עוד אני לא מציקה להם.....
אבל להציק אסור אסור אסור.....
אני לא חושבת שזה קשור לצביעות במחילה ממך-זה פשוט קשור לחוסר חינוך....
דתיים חילונים כאחד צריכים לחנך את ילדיהם לא להתעלל בבע"ח וגם לא באנשים.....
-
בתור רמז לא הייתי לוקחת דוגמא האירופאים לגבי ההתיחסות לבע"ח.....
זה לא מראה שום "עליונות" שחתולי רחוב נ'שארו שם ויהודים גורשו ונהרגו שם מיליונים.......
בואו ונקח דוגמאות רק מהעם המיוחד שלנו שכשיש מישהו בצרה כולם עוזרים ונותנים לב וכיס לא משנה מה המגזר ......
מצטערת זה כ"כ מפריע לי שלוקחים דוגמאות מהגויים ומהארופאים....אחרי מה שהם עשו לעם שלנו לא הייתי רוצה לקחת מהם דוגמאות משום דבר....
רחמנים על בעלי חיים????בדיחה!!!!
סליחה שוב-על החתום
אחת שסביה וסבתותיה איבדו את כול המשפחה באירופה "הנאורה"
-
אם משיהו בארירופה של פעם היה אומר "שאכפת לו שפוגעים בחסרי ישע" היו נשארים יותר יהודים ויורת חתולים..........
ושוב סליחה -
אני ממממש ניהית כעוסה כשמדברים על האירופאים!!!!!
-
לא התכוונתי שהאירופאים רחמנים, אלא שחוקים אצלם נאכפים ואנשים חושבים פעמיים לפני שהם עוברים על החוק.
לזרוק חתול בית לרחוב זה לא חוקי.
להעביר חתול משכונה לשכונה בלי תקופת איקלום זה לא חוקי.
לזרוק אבנים על חתולים זה לא חוקי.
להאכיל, אגב, זה לרוב חוקי. בדקתי.
וזה תקף גם לגבי עישון במקומות ציבוריים. אמנם האכיפה בישראל השתפרה, אבל יש לנו עוד הרבה דרך לעשות.
-
נטע שוב סליחה
אני לא רוצה שתפגעי-
שפוט יש לי סלידה מכול מה שקשור לאירופאים אחרי מה שהם עשו לעם שלם!!!
נכון-אוכפים שם חוקים.
אוי אובוי אם היו מעזים לעבור על חוקי נינברג או כול מיני חוקים שהיו אז ליהודים......הם יאקים טיפשים!!!!!אכזריים!!!!!!!
אם היו עוברים על החוקים (כמו בארץ שלנו) אולי היה שם פחות הרג...........
יש חוקים בארץ לגבי בע"ח??????
בתור אחת שגרה המון שנים בחול באמריקה וביקרתי גם המון באירופה.אני יכולה להגיד לך שזה אל נותן כלום שהם רחמנים על בע"ח לא יכופר להם על הפשע הגדול שהם עשו לעמינו!!!! ולא חושבת שיש מה לקחת מהם דוגמא בכלל.........
אין כמו הארץ שלנו בהכול בהכול בהכול-ובעם שלנו-רחמנים בני רחמנים.....כולם!!!כול המגזרים!!!
ילד שמתעלל בחתולה סימן שהוא ילד לא טוב ולא מחונך...............
והלוואי שכולנו נלמד דוגמא ממך איך לרחם ולגלות אכפתיות גם לגבי בע"ח וגם לגבי בני אדם
-
נו, אל תחמיאו לי יותר מידי. ברור שאני לא טלית שכולה תכלת.
-
כן, באמת לא ברור הקטע של אנשים מבוגרים וילדים בימינו
-
בצדק לגמרי שנמאס לך מהרשעות הזו
-
שמש! אז את מאמינה לי שיש כאן צביעות בלתי נסבלת? ולא רק בעניין בעלי החיים...
etd - חכמה בגויים תאמין. אם שאול היה מבצע את הציווי האלוקי ומשמיד את עמלק עד הסוף, הוא לא היה מאבד את המלוכה. אולי בכל זאת הוא יכול היה ללמוד משהו מהאירופאים. זה אירוני בעיני שאנחנו היינו העם הראשון שקיבל הוראה מפורשת להשמיד עם אחר, עם נסיבות אחרות כמובן.
אגב, לא יכולתי שלא לקרוא בין השורות של מה שכתבת ולהבין שאת חושבת שאוהבי החתולים מזלזלים בבני אדם או לא מרחמים עליהם. יש בזה קצת מהאמת, וזה פשוט בגלל שהחיים מלמדים שבני אדם הם לרוב חארות ופה ושם אפשר למצוא כמה צדיקים בסדום. האמת היא שזה גם מתחלק לפי נושאים ואני לא מוציאה את עצמי מההכללה הגסה הזאת.